Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenyeget egy ismerős engem h el fogja mondani miket csináltam swinger klubban a legutóbb. Mit tegyek?
Teljesen mindegy kinek mit mond. Bizonyítéka nincs. Azt éri el, hogy a szüleid nem hívják át többet. Magának árt csak...
Ne a rendőrségnél, a Swinger klubnál jelentsd. Oda többet be nem engedik.
25 éves vagy azzal d@gsz akivel akarsz.
Anya apa én így intézem az intim dolgaimat, és ez a b@zi zsarol, légyszi b@sszátok ki a g@cibe.
Fontos hogy ne engedj a zsarolásnak!
Szólhatsz a swinger klubban, és persze megelőzés képpen szólhatsz a szüleidnek is, hogy a pasi kikezdett veled és mindenfélét pletykál rólad! Remélhetően a klubbos történeten felül belátják, hogy egy 25 éves egészséges nőnek lehetnek testi vágyai is!
Megoldás 1v7 +5
Nyugodtan mondhatod, hogy csak kitalálta mert visszautasítottad, de azt is hogy igen így van, és ö is ott volt, onnan tudja! plusz, azért mondta ezt el mert vele nem akartál szexelni
Mindenképpen értesísd a klub vezetését erről a tényről. Majd ők intézik, hogy ne csak oda, de máshova se fogják beengedni. Elég jó a klubbvezetők közötti kapcsolattartás, ha jól tudom. A legfontosabb dolog a diszkréció, aminek ő semmilyen formában sem felel meg. Ami a klubban tőrténik az ott is kell, hogy maradjon. Elmondja a szüleidnek? Nagy dolog! Ezzel saját magát is felfedi. Felnőtt nő vagy, és ahogyan írták is, ha ez elmondja a szüleidnek, egyszerűen mond nekik, hogy te így intézed a "dolgaidat". Plusz, jó eséllyel nem fogják utánna keresni ők sem a társaságát.
Arról meg annyit, hogy nekem is van olyan ismerősöm akivel ott is találkoztam. Pl a szomszéd asszonyomnal. De a klubbon kívül szigorú tabu van erről. Kívül csak szomszédok vagyunk és ennyi.
Sajnos ahogy tudomásom van róla, nem csak te jársz ebben a cipőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!