Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fenyeget egy ismerős engem h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fenyeget egy ismerős engem h el fogja mondani miket csináltam swinger klubban a legutóbb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam szingliként az egyik pesti klubban. Nevet direkt nem írnék. Össze futottam egy régi ismerőssel ott. Pontosabban a szüleim régi barátjával. Idősebb 50-es pali. Kínos volt. Szeretett volna csatlakozni de nemet mondtam. Ezt elfogadta akkor. Én folytattam tovább a szórakozást másokkal. Erre 2 napra rá mikor a családom elhívott vacsorára hozzájuk ott volt ez a pali is. Mikor nem voltak ott a szüleim akkor mondta, h tudnak arról a szüleid a kicsi lányuk mekkora egy k*rva? Ledermedtem. Mondtam neki h de hát te is egy ilyen helyen voltál. Mivel vagy másabb mint én? Erre a válasza az volt, h amíg ő fizet azért, h be engedjék őt addig én szét dugatom magam ingyen és még csak esélyt se adtam neki. Komolyan nem hittem el ezt. Mintha valami filmben történne ez vagy nem tudom. Azt mondta ha nem fekszek le vele akkor a családom meg tud mindent. Nem tudom mit tegyek. 25 éves vagyok. Ugyan egyedül élek, de nem akarom, h a családom megtudja. De nem akarok azzal az undorító alakkal se lenni. Meg tudom h utána se hagyna békén. Akkor meg azzal zsarolna. Nem tudom mit tegyek kihez forduljak mert nem tudja senki se hova járok a törzstagokat kivéve. Rendőrségen ha feljelentem akkor is megtudja a családom szerintem....
tegnap 18:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Tagadd le,és mondd azt,hogy az a baja, hogy nem dugsz vele . F
tegnap 18:51
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Jelentsd fel, hogy megerőszakolt. Ha szemét akkor te is legyél szemét. Fogj rá mindent amit csak tudsz.
tegnap 18:53
 3/26 anonim ***** válasza:
80%
Amit a 2-es írt, de elég ha ezzel megfenyegeted.
tegnap 18:56
 4/26 A kérdező kommentje:
De ezeket a családom mind megtudná. Nem börtönbe akarom jutattni csak azt h békén hagyjon. Gyerekkorom óta ismerem ezt az embert. Apám volt kollégája. Mindig is egyedül élt ez a férfi. Látom h valami nem okés nála. Elég ha csak megfenyegetem ezzel?
tegnap 18:59
 5/26 cinderella_ ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy kinek mit mond. Bizonyítéka nincs. Azt éri el, hogy a szüleid nem hívják át többet. Magának árt csak...

Ne a rendőrségnél, a Swinger klubnál jelentsd. Oda többet be nem engedik.

tegnap 19:01
 6/26 anonim ***** válasza:
87%

25 éves vagy azzal d@gsz akivel akarsz.

Anya apa én így intézem az intim dolgaimat, és ez a b@zi zsarol, légyszi b@sszátok ki a g@cibe.

tegnap 19:02
 7/26 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos, ha ilyen helyekre jársz, van némi esélye, hogy ez kiderül. Semmiképp ne feküdj le ezzel a szeméttel, fenyegesd te is, de készülj fel arra, hogyha mégis kiderül, akkor fel fogod vállalni. Felnőtt ember vagy, szabadon cselekszel, semmi illegálisat nem csinálsz. Ezt mindenkinek meg kell értenie.
tegnap 19:06
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Fontos hogy ne engedj a zsarolásnak!

Szólhatsz a swinger klubban, és persze megelőzés képpen szólhatsz a szüleidnek is, hogy a pasi kikezdett veled és mindenfélét pletykál rólad! Remélhetően a klubbos történeten felül belátják, hogy egy 25 éves egészséges nőnek lehetnek testi vágyai is!

tegnap 19:15
 9/26 érdeklődő35 ***** válasza:
100%

Megoldás 1v7 +5

Nyugodtan mondhatod, hogy csak kitalálta mert visszautasítottad, de azt is hogy igen így van, és ö is ott volt, onnan tudja! plusz, azért mondta ezt el mert vele nem akartál szexelni

tegnap 19:17
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen értesísd a klub vezetését erről a tényről. Majd ők intézik, hogy ne csak oda, de máshova se fogják beengedni. Elég jó a klubbvezetők közötti kapcsolattartás, ha jól tudom. A legfontosabb dolog a diszkréció, aminek ő semmilyen formában sem felel meg. Ami a klubban tőrténik az ott is kell, hogy maradjon. Elmondja a szüleidnek? Nagy dolog! Ezzel saját magát is felfedi. Felnőtt nő vagy, és ahogyan írták is, ha ez elmondja a szüleidnek, egyszerűen mond nekik, hogy te így intézed a "dolgaidat". Plusz, jó eséllyel nem fogják utánna keresni ők sem a társaságát.

Arról meg annyit, hogy nekem is van olyan ismerősöm akivel ott is találkoztam. Pl a szomszéd asszonyomnal. De a klubbon kívül szigorú tabu van erről. Kívül csak szomszédok vagyunk és ennyi.

Sajnos ahogy tudomásom van róla, nem csak te jársz ebben a cipőben.

tegnap 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!