Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fenyeget egy ismerős engem h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fenyeget egy ismerős engem h el fogja mondani miket csináltam swinger klubban a legutóbb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam szingliként az egyik pesti klubban. Nevet direkt nem írnék. Össze futottam egy régi ismerőssel ott. Pontosabban a szüleim régi barátjával. Idősebb 50-es pali. Kínos volt. Szeretett volna csatlakozni de nemet mondtam. Ezt elfogadta akkor. Én folytattam tovább a szórakozást másokkal. Erre 2 napra rá mikor a családom elhívott vacsorára hozzájuk ott volt ez a pali is. Mikor nem voltak ott a szüleim akkor mondta, h tudnak arról a szüleid a kicsi lányuk mekkora egy k*rva? Ledermedtem. Mondtam neki h de hát te is egy ilyen helyen voltál. Mivel vagy másabb mint én? Erre a válasza az volt, h amíg ő fizet azért, h be engedjék őt addig én szét dugatom magam ingyen és még csak esélyt se adtam neki. Komolyan nem hittem el ezt. Mintha valami filmben történne ez vagy nem tudom. Azt mondta ha nem fekszek le vele akkor a családom meg tud mindent. Nem tudom mit tegyek. 25 éves vagyok. Ugyan egyedül élek, de nem akarom, h a családom megtudja. De nem akarok azzal az undorító alakkal se lenni. Meg tudom h utána se hagyna békén. Akkor meg azzal zsarolna. Nem tudom mit tegyek kihez forduljak mert nem tudja senki se hova járok a törzstagokat kivéve. Rendőrségen ha feljelentem akkor is megtudja a családom szerintem....
jan. 13. 18:47
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
48%
Aha. Ok. Szól a klubnak. Megkérdezik a palit, hogy mi történt? Tegyük fel, hogy a következőt válaszolja. "Nem tudom. Való igaz, hogy ismerjük egymást és az apjával jóban vagyok. Sose zsarolnám meg ilyesmivel a lányát. Magam részéről nem vagyok rossz indulatú, de ha megérzésem nem csal az egészet csak kitalálta, mert rossz szemmel nézi a közös ismertségünk miatt tudok róla, hogy a klubba jár. Ha a feltételezésem nem csal nem akarja, hogy tudjak róla milyen klubtagokkal kezdeményez együtlétet és ki akar záratni rágalmazással." Nah hát kérem szépen ennyi a történet.
jan. 15. 11:07
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
Még az lenne a poén, ha a pali ezek után valóban szólna és ő feketítené be a lánykát a szüleinél. Már mint, hogy mindketten swinger klubba járnak és a lánykájuk kizáratta őt, mert nem volt kedvére a dolog az, hogy egy szórakozó helyre járnak.
jan. 15. 11:11
 33/46 anonim ***** válasza:
37%
Ne legyetek már ennyire gyerekesek. Ha ennyire lenézitek az ellenfeleiteket akkor kérdem, még nem kaptatok sosem pofont az élettől?
jan. 15. 11:14
 34/46 anonim ***** válasza:
65%
#31 a klubokban elég sokféle embert láttak már, hidd el bőven van elég élettapasztalatuk, emberismeretük hogy pillanatok alatt eldöntsék kinek higgyenek. A 4 klubból 3 nem fogja felhívni az illetőt, egyszerűen tiltólistára teszi és kész. Egy van (amit a #29-ben írtam) aki ha felcukkolja magát akkor felhívja és "elmagyarázza" neki úgymond a dolgokat.
jan. 15. 11:44
 35/46 anonim ***** válasza:
Aha értem. Még akkor is, ha ez a pali törzsvendég? 🙂
jan. 15. 12:07
 36/46 anonim ***** válasza:
83%
#35 ha valaki megsérti az alapszabályokat (márpedig a diszkréció az) kitiltják akkor is ha törzsvendég. Fontosabb a klub jó híre, a megbízhatósága, az hogy az ott lévő másik 50-100 ember nyugodtan jól tudja magát érezni mint 1 db ember. Ha Miss Word nem tartaná bent a szabályokat akkor azt is kitiltanák, ffi vendégből meg van elég.
jan. 15. 12:33
 37/46 anonim ***** válasza:
43%
Igen a klubbon belül. De a pali megjegyzése azon kívül esett.
jan. 15. 12:52
 38/46 anonim ***** válasza:
91%
#37 teljesen mindegy, mivel olyan dologért zsarolta ami a klubban történt. A diszkréció pont hogy a klubon kívülre vonatkozik amikor már nem vagy ott. Nem hall, nem lát, nem beszél!
jan. 15. 12:55
 39/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! A helyzet a következő azóta. Megmondtam neki, h feljelentem őt zsarolásért és ha bármit merne mondani a családomnak letagadom. Nem tudod bizonyítani semmivel se és kettőnk közt szólva nekem hinnének előbb és azt mondom azért találtad ki mert elutasítottalak és nem bírod elviselni. És ha bármit mer csinálni vagy bárkitől vissza hallom elérem h minden helyről kitiltsák örökre és mehet fizetős nőhöz ha nem tetszik valami. Nyelt egy nagyot ez után és azt mondta: Úgyis csak egy idióta k*rva vagyok és majd felcsinálnak ott. Utána elment. H abba hagyta e nem tudom
jan. 15. 14:28
 40/46 anonim ***** válasza:
43%
Egyedülálló férfiként fizetnie kell gondolom a belépésért. Szóval ígyis úgyis fizet a kúrásért. Lehet, hogy szerencséd van, mert nem túl okos cselszövőnek tűnik a pali.
jan. 15. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!