Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fenyeget egy ismerős engem h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fenyeget egy ismerős engem h el fogja mondani miket csináltam swinger klubban a legutóbb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam szingliként az egyik pesti klubban. Nevet direkt nem írnék. Össze futottam egy régi ismerőssel ott. Pontosabban a szüleim régi barátjával. Idősebb 50-es pali. Kínos volt. Szeretett volna csatlakozni de nemet mondtam. Ezt elfogadta akkor. Én folytattam tovább a szórakozást másokkal. Erre 2 napra rá mikor a családom elhívott vacsorára hozzájuk ott volt ez a pali is. Mikor nem voltak ott a szüleim akkor mondta, h tudnak arról a szüleid a kicsi lányuk mekkora egy k*rva? Ledermedtem. Mondtam neki h de hát te is egy ilyen helyen voltál. Mivel vagy másabb mint én? Erre a válasza az volt, h amíg ő fizet azért, h be engedjék őt addig én szét dugatom magam ingyen és még csak esélyt se adtam neki. Komolyan nem hittem el ezt. Mintha valami filmben történne ez vagy nem tudom. Azt mondta ha nem fekszek le vele akkor a családom meg tud mindent. Nem tudom mit tegyek. 25 éves vagyok. Ugyan egyedül élek, de nem akarom, h a családom megtudja. De nem akarok azzal az undorító alakkal se lenni. Meg tudom h utána se hagyna békén. Akkor meg azzal zsarolna. Nem tudom mit tegyek kihez forduljak mert nem tudja senki se hova járok a törzstagokat kivéve. Rendőrségen ha feljelentem akkor is megtudja a családom szerintem....
tegnapelőtt 18:47
1 2 3
 21/30 zol56 ***** válasza:
85%

Egy alapos beszélgetés egy jó barátoddal (ha van ilyen) lehet jobb belatasra bírná első körben.

Ez egy zsaroló sz_r.

tegnapelőtt 21:39
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Lépj előbb te, egyrészt írj a klubnak hogy milyen helyzetben vagy, ők intézik (ha normálisak) hogy többet oda ne menjen a pasi ( nagy eséllyel a többibe se).

Ha ez megvan akkor fél igazságokkal mond el mi volt, hogy egy szórakozó helyen futottatok össze ahol ő közeledni próbált amit te elutasítottál, és azóta is próbálkozik de neked már nagyon kellemetlen az egész. Esetleg mondhatod azt is hogy azon a szórakozó helyen megismertél valakit akivel később volt több is, és azzal próbál zsarolni hogy ezt elmondja a szüleimnek ha nem vagy hajlandó vele is "randizni".

tegnapelőtt 22:20
 23/30 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
esetleg még meg is előzheted, ha Te mondod el a szüleidnek, hogy ilyet mondott. bár akkor meg, ha ők nekiszegezik a a kérdést, akkor meg ő tagadhatja le és mondhatja rád, hogy hamisan vádolod
tegnapelőtt 23:23
 24/30 mikeXxX ***** válasza:
80%
Tetteink kovácsai vagyunk ezt nem tanultad meg eddig! Ha valamit csinálsz vállald is érte a felelősséget. És ezt úgy mondom hogy igencsak vannak érdekes szexuális dolgaim de ha úgy lenne én azt fel is tudnám vállalni. 45f
tegnapelőtt 23:26
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

1) Általánosságban: zsarolónak SOHA nem engedünk!!! Ha megkapja amit akar, akkor nem áll meg mert tudja hogy zsarolható vagy, elő fog jönni újabb és újabb kérésekkel. Nem csak 1 alkalmat akar majd, hanem egyre többet és többet, rá akar majd beszélni szerezz neki más párokat, nőket, ki akarja élni majd rajta a legpervezebb vágyait is, vagy éppen majd anyagi követeléssel áll elő mert úgy érzi a markába kerültél.

2) A szüleid lehet rosszallóak lesznek, de attól még a lányuk maradsz! Idővel megbékélnek.

3) Rosszindulatú idiótákba bárhol bele lehet sajnos futni. Ugyebár nem mondhatja, hogy látott mert akkor kiderül ő is ott volt. Ha előáll ezzel akkor letagadod és azt mondod mindenfélét kitalál a fószer mert bepróbálkozott nálad máshol és elutasítottad. A szüleid melléd és nem a fickó mellé fognak állni. Az viszont lejáratja magát az egész közösség, környezte előtt.

4) Azonnal jelezd a klubnak mi történt!!! Egyrészt onnan örökre ki fogják tiltani, de van olyan tulaj aki még ezen túlmenően is fog 1-2 dolgot tenni mert nekik kulcsfontosságú a diszkréció és hogy a vendégeik jól érezzék magukat.

tegnapelőtt 23:44
 26/30 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem nem valós kérdés. A kérdező azt írja kínos vot a találkozás. Ha én ilyen helyen ismerőssel találkoznék nekem is kínos lenne, de nem is maradnék tovább. A kérdező annak ellenére, hogy kínos volt, maradt és élvezettel dugatta magát az ismerőse szeme láttára. Ez nem túl életszerű. Szerintem full kamu az egész.
tegnapelőtt 23:53
 27/30 anonim ***** válasza:
Most őszintén. Nem lenne jobb az igazságot elmondani a szüleidnek? Leülsz velük és szépen nyugodtan elmondasz nekik mindent. 25 éves felnőtt ember vagy. Ha a szüleiddel jóban vagy, akik gyermekkorodtól vigyáztak rád és neveltek nem lehet probléma. Az a gond, hogy te attól félsz mit fognak gondolni rólad a szüleid, mert egy swinger klubba mentél. És aztán? Ha megis lepődnek nem valószínű, hogy kifognak tagadni. Inkább azon fognak felháborodni, hogy zsarol téged ez az idősebb pali.
tegnap 13:45
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

6-os és 10-es remekül összefoglalta. Ki kell tiltatni az összes klubból. Ha nem áll le, akkor pedig rendőrség.

Anyádék meg túl fogják élni, hogy a felnőtt lányuk azt csinál, amit akar.

tegnap 14:04
 29/30 anonim ***** válasza:
43%
27-es vagyok. Szerintem nincs túl sok értelme szólni a klub vezetőnek az ügyben, hogy ismer téged és zsarolni próbál. Ő ezzel nem tud mit kezdeni. Nem lehet bizonyítani. A klubban nem történt rendbontás és a szórakozó helyen kívül próbálkozik a pali. Tanúk, videó és hangfelvétel nincs. Ellentétben a szüleid inkább neked fognak hinni, mint neki. Mond el szépen az igazságot és onnantól kezdve nem kell aggódnod a zaklatóddal szemben, ugyanis nem lesz mivel zsarolnia. Azonban kerüld és ne állj szóba vele. Ha próbálkozik ismét, akkor vedd elő a telefonod abban a pillanatban és indíts videó felvételt. Közöld vele, hogy riadalmat kelt benned a viselkedése és zaklatásnak veszed. Tudod a nevét és ha nem hagyj békén feljelented őt.
tegnap 21:27
 30/30 anonim ***** válasza:
#29 márpedig igenis szólni kell az esetről a klubnak! Az illetőt azonnal tiltólistára fogják tenni. Illetve van olyan klubtulaj (egy ex-TEK-es, aki ismeri tudja kiről van szó) aki ha megtudja, hogy a vendégét ilyennel zsarolni próbálja valaki és ezen felhúzza magát akkor nem hagyja szó nélkül a dolgot.
tegnap 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!