Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenyeget egy ismerős engem h el fogja mondani miket csináltam swinger klubban a legutóbb. Mit tegyek?
Ez a nyomoronc faszi komoly nevelést érdemelne...
Semmiképp se hagyd magad zsarolni.
Ha nem vállalod fel a szüleid előtt, hogy swingerezel, akkor mondd azt nekik, hogy a pasi rágalmaz, a pasinak meg azt, hogy az állítását bizonyítani is kellene.
Aki azt tanácsolja, hogy jelentsd fel nemi erőszakért, az hamis vádra buzdít, ami bűncselekmény. A nyomozók és a bíróság secperc alatt kiderítik, hogy hazudtál és börtönbe is kerülhetsz, de a gatyádat is leperelheti rólad kártérítésért.
Ha nem fotózott le ott, soha nem fogja tudni bebizonyítani, hogy ott jártál. A szüleid meg lehet, hogy nem hinnének neki, mert más életűnek hisznek. Ezek után meg gondold meg, visszamész-e swingerezni, mert sok a rosszindulatú ember, ez meg is ismétlődhet más ismerőssel. Másodszorra pedig a szüleid is el fogják hinni, hogy ilyen helyre jársz. Inkább keress alkalmi partnereket, vagy erotikus masszőröket.
Faterod milyen? Fontold meg, hogy beszélsz vele (anyukád nélkül). Lehet, hogy elsőre a "hülye vagy kislányom" lesz, de utána 99%-ra veszem, hogy a legjobb segítséget tőle fogod kapni.
Én is lányos apuka vagyok és ismerek jó párat még, biztos vagyok benne, hogy én is és akiket ismerek is mind kiállnánk a lányunk mellett - akármilyen régi a barát menne a lecsóba és örülhet ha nem kap pár pofont.
15: A legtöbb férfi csak a felesége mellett szent. Szerintem :)
(#14 voltam)
Jelentsd fel szexuális zaklatásért
Egy nyomorék fsz aki nem kapott puncit és úgy gondolja majd félelemből pucsítasz a fxszának
N
18.: Az se lenne bizonyítható.
Le kell tagadni, hogy a swingerben járt. A pasi nem tudja ezt bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!