Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fenyeget egy ismerős engem h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fenyeget egy ismerős engem h el fogja mondani miket csináltam swinger klubban a legutóbb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam szingliként az egyik pesti klubban. Nevet direkt nem írnék. Össze futottam egy régi ismerőssel ott. Pontosabban a szüleim régi barátjával. Idősebb 50-es pali. Kínos volt. Szeretett volna csatlakozni de nemet mondtam. Ezt elfogadta akkor. Én folytattam tovább a szórakozást másokkal. Erre 2 napra rá mikor a családom elhívott vacsorára hozzájuk ott volt ez a pali is. Mikor nem voltak ott a szüleim akkor mondta, h tudnak arról a szüleid a kicsi lányuk mekkora egy k*rva? Ledermedtem. Mondtam neki h de hát te is egy ilyen helyen voltál. Mivel vagy másabb mint én? Erre a válasza az volt, h amíg ő fizet azért, h be engedjék őt addig én szét dugatom magam ingyen és még csak esélyt se adtam neki. Komolyan nem hittem el ezt. Mintha valami filmben történne ez vagy nem tudom. Azt mondta ha nem fekszek le vele akkor a családom meg tud mindent. Nem tudom mit tegyek. 25 éves vagyok. Ugyan egyedül élek, de nem akarom, h a családom megtudja. De nem akarok azzal az undorító alakkal se lenni. Meg tudom h utána se hagyna békén. Akkor meg azzal zsarolna. Nem tudom mit tegyek kihez forduljak mert nem tudja senki se hova járok a törzstagokat kivéve. Rendőrségen ha feljelentem akkor is megtudja a családom szerintem....
tegnapelőtt 18:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%

Ez a nyomoronc faszi komoly nevelést érdemelne...

Semmiképp se hagyd magad zsarolni.

tegnapelőtt 19:49
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vállalod fel a szüleid előtt, hogy swingerezel, akkor mondd azt nekik, hogy a pasi rágalmaz, a pasinak meg azt, hogy az állítását bizonyítani is kellene.

Aki azt tanácsolja, hogy jelentsd fel nemi erőszakért, az hamis vádra buzdít, ami bűncselekmény. A nyomozók és a bíróság secperc alatt kiderítik, hogy hazudtál és börtönbe is kerülhetsz, de a gatyádat is leperelheti rólad kártérítésért.

Ha nem fotózott le ott, soha nem fogja tudni bebizonyítani, hogy ott jártál. A szüleid meg lehet, hogy nem hinnének neki, mert más életűnek hisznek. Ezek után meg gondold meg, visszamész-e swingerezni, mert sok a rosszindulatú ember, ez meg is ismétlődhet más ismerőssel. Másodszorra pedig a szüleid is el fogják hinni, hogy ilyen helyre jársz. Inkább keress alkalmi partnereket, vagy erotikus masszőröket.

tegnapelőtt 19:50
 13/30 anonim ***** válasza:
71%
Van valami komolyabb munkahelye?
tegnapelőtt 19:55
 14/30 anonim ***** válasza:
87%

Faterod milyen? Fontold meg, hogy beszélsz vele (anyukád nélkül). Lehet, hogy elsőre a "hülye vagy kislányom" lesz, de utána 99%-ra veszem, hogy a legjobb segítséget tőle fogod kapni.

Én is lányos apuka vagyok és ismerek jó párat még, biztos vagyok benne, hogy én is és akiket ismerek is mind kiállnánk a lányunk mellett - akármilyen régi a barát menne a lecsóba és örülhet ha nem kap pár pofont.

tegnapelőtt 20:04
 15/30 anonim ***** válasza:
83%
14.: Sokféle apa létezik. Van sok régies gondolkodású, aki tragédiának fogná fel, hogy a lánya így él. Igaz, olyan már kevés akad, aki a nászéjszakáig tartogatott szüzességet várja el, de a konzervatívabb családokban csak a tartós kapcsolatban való szexet fogadják el, pláne, ha lány valaki (kettős erkölcs). Ki is tagadhatnak valakit, ha nem fogadják el az életét. Nem ismerjük a kérdező apját, de mivel fél a kérdező, hogy megtudná, a szigorúbb, konzervatívabb típusba sorolható valószínűleg.
tegnapelőtt 20:14
 16/30 anonim ***** válasza:
78%

15: A legtöbb férfi csak a felesége mellett szent. Szerintem :)

(#14 voltam)

tegnapelőtt 20:22
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, nincs konkrét bizonyítéka arról, ami ott történt. Akkor meg hadd mondja! Miután eltakarodik a családod közeléből, te megmondod nekik, hogy teljesen megőrült a fickó, már egy ideje zaklat, meg zsarol egy ideje (a swingeres dolgokat nem kell elmondanod), hogy telebeszéli a fejüket a f@szságaival, ha nem állsz meg neki.
tegnapelőtt 20:42
 18/30 anonim ***** válasza:
78%

Jelentsd fel szexuális zaklatásért

Egy nyomorék fsz aki nem kapott puncit és úgy gondolja majd félelemből pucsítasz a fxszának

N

tegnapelőtt 20:49
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

18.: Az se lenne bizonyítható.

Le kell tagadni, hogy a swingerben járt. A pasi nem tudja ezt bizonyítani.

tegnapelőtt 20:52
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nincs bizonyítéka, ellenben ez egy nagyon súlyos kijelentés lenne rólad, az ő részéről, amit szerintem a szüleid sem fognak megtűrni tőle. Ki is kérheted ezt magadnak, meg elmondhatod, hogy ezt milyen megalázónak tartod, különben is mit képzel,stb… Ez egy üres zsarolás, amit csinál, hogy zavarba hozzon és megfélemlítsen, ennek hatására, te meg önként lefeküdj vele… NE dőlj be neki, bizonyíték nélkül csak blöfföl!
tegnapelőtt 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!