Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha volt egy egy alkalmas kalandom egy ismerős sráccal (orális szex volt, én neki) és ezt követően 12 héttel csinaltattam hiv tesztet az már biztos eredményt adott?
12 héttel a fenti eset után lett negatív az ÁNTSZ által végzett Elisa tesztem. 18. Héten újra csináltattam. Annak várom az eredményt.
Lehet olyan hogy ez most pozitív lesz? Vagyis hogy a 12 hetes biztos eredményt adott? Van okom félni a mostani teszt eredménye miatt?
ÁNTSZnel azt mondták, hogy már két hét után egész pontos az eredmény. Igazából nem volt indokolt az ismétlés, csak biztosra akartam menni.
Azóta viszont kicsit fáj a torkom, mintha meg lennének dagadva a nyaki nyirokcsomóim, és csomó pattanásom lett. Lehet hogy mégis hiv fertőzött vagyok?
Azt olvastam, hogy az esetleges fertőzés után már kB 2-3 héttel kimutatható.
Az ÁNTSZnél is azt mondták, hogy két hét után már ki tudják mutatni.
12 hét azért már elég hosszú időnek számít, ahhoz, hogy biztos legyen az eredmény, nem? Még ha lassabban terjedne is a szervezetemben a vírus, ez azért elég idő volt, nem?
Lehet tényleg csak parázok emiatt?
Én 5-6 éve úgy hallottam véradáson, hogy kb. 6 hónap az ablakperiódus. tehát 6 hónap elteltével tudják csak megmondani 100%-os biztonsággal, hogy nem vagy az.
A torokfájás más egyéb betegségtől is lehet, amit orális-nemi úton el lehet kapni. Mindenképpen menj orvoshoz, és készíttess tenyésztést a torokváladékodból!
Akkor a 12 hét nem elég ahhoz, hogy kimutassák, hogy van e HIV fertőzés?
Akkor az ÁNTSZben miért mondták, hogy az ablakoeriódus 2 hét. Utána már kimutatható?
Egyetlen cumi miatt aggódsz?
Akkor már az életben nem lesz szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!