Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beengednének egy swinger klubba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beengednének egy swinger klubba?

Figyelt kérdés

Így a 40-hez közelítve szeretném kipróbálni, olyan sok minden kimaradt az életemből.

Viszont natúr vagyok mindenhol, semmimet sem szőrtelenítem, mivel egy NEM fertőző bőrbetegségem van. Ami viszont elég ronda, teljes testre kiterjedő.

Megfordult a fejemben, hogy így be sem engednének, vagy vetkőzés után diszkréten kikisérnének.

Olyanok kedves válaszát várom elsősorban, akik járnak swinger klubba.

A mutogatás, alázás a kinézetem miatt folyamatos, így abból nem kérek.

38 N

tegnap 13:49
 1/8 A kérdező kommentje:

Például

[link]

tegnap 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem voltam még ilyen helyen így csak a saját véleményemet tudom leírni.

Ha azt látnám, hogy valaki bőrén, főleg nemiszerv vagy annak a környékén valamilyen látványos elváltozás van akkor én biztosan nem szeretnék vele érintkezni.

Ez alól kivétel ha tudom, hogy mi a gond és valóbban olyan betegségről van szó ami nem fertőző.

Egy swinger klubban véleményem szerint így nem fognak beengedni vagy ha be is engednek akkor odabent nem lesz túl jó a fogadtatás.

tegnap 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Én nem értem miért akarod magad ennek kitenni. Ha nem is raknak ki a házigazdák, a vendégek között biztosan lesz olyan aki szóvá teszi. Miért jó ez neked? csak ha ilyen "melegbüszkeség" logikával akarsz odamenni harcolni akkor van értelme, illetve akkor sem. Bocsi.

Szerintem a helyzetedet őszintén elmondva szervezz saját bulit, jobban járnál.

tegnap 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
Ott a pasik úgy felvannak izgulva, hogy nem tudod levakarni magadról őket. Menj el, biztosan megleszel dugva.
tegnap 14:56
 5/8 anonim válasza:

SwingerForYou-t ajánlom, senki nem kötekedő, és a házigazda is egyből kirakja a kötekedőket. A pikkelysömör tényleg nem fertőző, max ne menj a jakuzziba. Ha még valakivel komolyabbra fordulna, elmondod neki, és ő eldonti akarja-e vagy sem.

Ha gondolod írj rám privatban, tudok segíteni pár tippel :)

tegnap 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha ott levetkőzől megdugnak, nem kidobnak. Ettől nem kell félned.
tegnap 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Attól függ... melyik klubba mész. A bejáraton még bejutsz, szekrénykulcsot is kapsz, mert ugyebár akkor még felöltözve vagy. A 4 public (nem meghívásos) klubból 3-ban valószínűleg nem okozna problémát, de az egyikben lehet. Ott ha valamelyik vendég szól a tulajnak akkor az meg fog kérdezni hogy ez most mi, s ha zavarja a vendégek egy részét (nem csak férfiak vannak ugyebár, s nők sem akarnak olyan helyre feküdni bárki után akiről azt gondolják bőrbetegsége van) akkor lehet megkér legközelebb ne látogasd őket.

Ha csak kis mértékű akkor vegyél fel valami szexi rucit ami eltakarja (combfix, babydoll, catsuit stb.).

tegnap 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi az a hagy?
tegnap 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!