Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újévi szex-szel kapcsolatos fogadalmak? Megfogadtátok, hogy idén kipróbáltok valami újat?
Figyelt kérdés
jan. 1. 23:28
3/12 anonim válasza:
Nem fogok maszturbálni, 26 éve ( soha ) nem szexeltem és most már recsizni sem fogok, remélem sikerül, ha nem kell szereznem valamit ami végleg lenyomja ezt a vágyat, mert hogy nekem nincs lelki erőm csajozni, így döntöttem ez mellett.
4/12 anonim válasza:
Leszopok egy fiúkát,de úgy rendesen. Lehet meg is dugatom vele magam. 51 Ffi
5/12 welcome1976 válasza:
Nejemet megkérem, hogy próbáljuk ki a strapont vagy a cuckoldot 44-48 pár.
6/12 anonim válasza:
Kidobtam a nejemet és új életet kezdek. Ideje volt.
7/12 anonim válasza:
Elmegyünk swingerbe a feleségemmel. Kíváncsi, hogy milyen egy ilyen party.
8/12 anonim válasza:
Jaja jól seggbe kúrom de úgy h egy életre is elmenjen a kedve az análszextő hiába van prosztatája úgy meg lesz baszva a picsuja hogy 1 hétig sziszegve fog szarni meg fingani
9/12 anonim válasza:
Egy transzlánnyal akarok együtt lenni. Ez új élmény lenne.
10/12 anonim válasza:
Hát a swinger és a BDSM nem szerepel benne - mert azt már próbáltam és csinálni fogom még többször is :)
Barátaim a tett halála a gondolkodás! Ha szeretne az ember valamit megélni akkor tegyétek meg! Ne várjatok, halogassatok, túl rövid hozzá az élet! Ha valami bejön és tetszik akkor bánni fogjátok miért nem tettétek már sokkal korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!