Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal kisgyermekes házasoknál, felvetődött már a hármas vagy swinger?
Figyelt kérdés
25+osoknál felvetődött már a téma? Akik megis élték azok leírnák hogy zajlott?
Amire én kiváncsi vagyok az az hogy hoztátok fel a témát?
Hogyan zajlott a keresés?
Milyen volt maga az aktus?
Lessz e folytatás?
tegnap 20:35
2/19 BohócKolbász válasza:
A gyerkőcöt le lehet passzolni pár órára amíg elmennek a szülők swingerbe, vagy rendeznek egy izgis hármast.
4/19 A kérdező kommentje:
Azért bővebb válaszokat vártam 😄
tegnap 21:04
5/19 BohócKolbász válasza:
Szerintem nem agyalnak annyit ezen. Megkérdezi egyik a másikat hogy érdekli-e a téma. El lehet dönteni hogy igen vagy nem. Aszerint lehet tovább lépni.
Ha igen, akkor fel kell menni fórumokra, gyk-n keresni, vagy partnerkeresőn, pl. a GoldenGate-en.
Vagy ha van olyan barát/ismerős akiről tudják h nyitott a szexre akkor vele lebeszélik a talit.
Szingli vagyok, de nekem ezek a tapasztalataim.
6/19 anonim válasza:
Kisgyerekkel örülünk, ha levegőt kapunk, nem hogy hármas meg swinger...
Na jó, a hármas mehetne. Ha utána itt marad ablakot pucolni.
7/19 A kérdező kommentje:
5 hát neked se gyereked se párod így nehéz megmondani mit gondolnak akiknek van.
tegnap 21:41
8/19 A kérdező kommentje:
De lehet igazad van
tegnap 21:41
9/19 A kérdező kommentje:
6 nálad a pont miis így vagyunk pont ezért jött a kérdés
tegnap 21:42
10/19 anonim válasza:
Fontos az intellektuális része a helyzetnek . Nekünk valamikor lehetett volna egy barátunkkal , de későn jöttünk rá . ( Mindkettőnknek tetszett volna az együttlét - nem bi- kizárólag heteró )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!