Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal kisgyermekes házasoknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal kisgyermekes házasoknál, felvetődött már a hármas vagy swinger?

Figyelt kérdés

25+osoknál felvetődött már a téma? Akik megis élték azok leírnák hogy zajlott?

Amire én kiváncsi vagyok az az hogy hoztátok fel a témát?

Hogyan zajlott a keresés?

Milyen volt maga az aktus?

Lessz e folytatás?

tegnapelőtt 20:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Egyszerűen csak megkérdeztem kocsiban ülve a feleségem hogy mit szólna ha elmennénk egy swinger klubba.

Pár perc gondolkodás után azt mondta oké, de első alkalommal mindenképpen csak körülnézünk és egymással leszünk, úgymond ismerkedünk a hellyel.

Rám bízta a keresést, több fórumot átnéztem, végül kiválasztottak egyet és onnantól az azzal kapcsolatos dolgoknak jártam utána.

Az első alkalom jó volt szerencsénk volt mert voltak fiatal szimpatikus párok, jól éreztük velük magunkat még ha nem is volt pár csere. Ezért mentünk második alkalommal is.

Második alkalommal viszont nem voltak szimpi párok, viszont volt egy két tolakodó ember aki nem értette meg hogy ha nemet mondunk az nemet jelent. Mivel az nem volt jó élmény ezért nem merült fel azóta.

Elvette a kedvünk szóval pár évig valószínűleg nem.

tegnapelőtt 22:04
 12/20 A kérdező kommentje:
11 ti hány évesek vagytok?
tegnapelőtt 23:37
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

Mindenféle korosztály van a swingerekben, s nagyon sok a gyermekes pár is. S találkoztam már friss (nyilvánvalóan nem 1 hónapos) gyermekes párral is. Leteszik a gyerkőcöt nagyihoz és buli helyett klubba ruccannak ki egy kicsit kikapcsolódni, feltöltődni, élményekkel gazdagodni. A kettő nem zárja ki egymást!

Ha klubbot terveztek a pároddal annak az alapfeltétele, hogy mindketten vágyjatok rá, mindketten meg akarjátok élni! Alaposan beszéljétek át előtte kit mi izgat, mi fér bele és mi nem (mik a közös játékszabályok). Elsőre (de sokadjára is) megtehetitek, hogy csak nézelődtök, beszélgettek másokkal, más párokkal, ismerkedtek. Senki nem fogja rajtatok számon kérni, hogy bent mit csináltok (kölcsönös beleegyezéses alapon), vagy mit nem.

tegnapelőtt 23:48
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
#6 amíg nagyon kicsi a gyerkőc addig nyilvánvalóan nem mész sehova, se táncolni, se koncertre, se sehova hanem örülsz ha levegőt kapsz és tudsz aludni pár órát. Nyilvánvalóan akkor célozzák be a klubot, amikor a gyereket már egy éjszakára magára lehet hagyni a nagyinál és ki tudnak mozdulni kikapcsolódni kicsit.
tegnapelőtt 23:49
 15/20 anonim ***** válasza:
#11 klub és klub között óriási különbségek vannak! Ha valahol tolakodó emberrel találkoztok azonnal szóljatok a recin és intézik vele a többit (kidobják + kitiltják az illetőt).
tegnapelőtt 23:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Itt nem is a gyerek a probléma
tegnap 00:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Akkor mi a pronléma?
tegnap 06:42
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

#11 vagyok, párom 27 én 33. Akikkel jól éreztük magunkat ők korban a páromhoz voltak közelebb. Ha jól emlékszem a legfiatalabb 24 volt a legidősebb (az egyik pasi ) 32.

Mi úgy oldottuk meg hogy a nagyszülőknek passzoltuk le a gyerekeket és azt mondtuk hogy koncertre megyünk Budapestre (vidéken lakunk). Olyan klubot kerestünk ahol vagy van szállás vagy a közelben még lehet oldani.

tegnap 08:14
 19/20 Búvóhely Zenta ***** válasza:
75%

Egy 3 gyerekes párral beszélgettem a swingerről, érdekelte őket a téma nagyon, aztán mikor rászánták magukat, hívtak harmadiknak...

Azóta találtak más gyerekes párokat maguknak, meg engem is hívnak időnként, belejöttek és élvezik, kell a változatosság!

tegnap 11:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze, már a gyerek születése előtt. Azota is..
ma 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!