Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal kisgyermekes házasoknál, felvetődött már a hármas vagy swinger?
25+osoknál felvetődött már a téma? Akik megis élték azok leírnák hogy zajlott?
Amire én kiváncsi vagyok az az hogy hoztátok fel a témát?
Hogyan zajlott a keresés?
Milyen volt maga az aktus?
Lessz e folytatás?
34/34 éves pár vagyunk, 4 gyerekkel, a legkisebb 3 éves.
Úgy kezdődött, hogy a feleségem mindig mondta, hogy neki az a nagy fétise, hogy szeretné, ha egyszer valaki nézne minket, nézné őt szex közben. Nekem először ugye furcsa volt, aztán egyre jobban ráhangolódtam én is és már azt kezdtem neki pedzegetni szex közben (általában közben beszélünk ilyesmikről), hogy azt is megengedném a "nézőnek", hogy hozzáérjen, stb... Odáig ment a dolog, hogy már 2 alkalommal próbáltuk voltunk együtt párral/második férfival, de ezek nem sikerültek olyan jól. Az ilyenek után mimdig van egy kis visszalépés, de most megint szeretnénk folytatni, csak a feleségem azt szeretné igazán, ha spontán lenne a dolog, nem előre leszervezett, így azért nem olyan könnyű... Azért nem reménytelen, mert járunk koncertekre és pl. ha kicsit ügyesebb, akkor ezen a hétvégén is összejöhetett volna.
Klubba nem járunk, nem is igen merült még föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!