Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Milyen feltételekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen feltételekkel mennétek el medencés partira, ahol publikus szex is szokott lenni?

Figyelt kérdés

dec. 15. 09:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%

Mondjuk azzal a feltétellel, hogy legyen legalább két napos a buli! 😄

23L

dec. 15. 09:45
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Azzal a feltétellel, hogy biztos lesz is kivel dugnom. Elég kellemetlen lenne, ha mindenki dugna körülöttem én meg éppen egyik pasinak sem jönnék be (molett alkat vagyok) így hoppon maradnék

27N

dec. 15. 10:06
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
#2. Sokan szeretik a molett alkatot. Mennyire vagy telt?
dec. 15. 10:09
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Bármilyen parti csak a dugásra megy?
dec. 15. 10:33
 5/14 cinderella_ ***** válasza:
49%

Nem hagynálak unatkozni. 🤭

dec. 15. 10:38
 6/14 anonim ***** válasza:
33%
2#-es nem is olyan biztos hogy unatkoznál,nem hagynálak. Csípem a molett csajokat!Muti magad.🙂😉
dec. 15. 11:14
 7/14 anonim ***** válasza:
40%

Én kifejezetten a molettebb lányokat kedvelem! :)

32F

dec. 15. 11:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Maradjunk a témánál pls. Ez nem társkereső altopik.
dec. 15. 12:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt neked kell el döntened.Mmit akarsz ott csinálni.?Úszás, dugás,ami ott valószínűleg lesz.
dec. 15. 12:52
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

Medence, vagy medence nélkül, hogy milyen feltételekkel mennek el szóló nők privát partikra? Asszongya' van egy bejáratott társaság, más nők, párok is, nem pedig egyedüli szóló nőként vannak ott x pasira. Normális a társaság, normálisak az emberek.

S a legeslegfontosabb: betartják a swingerszabályokat. Azaz, a nem, az nem! S elvárásoktól mentes, szabadon dönthetik el kivel igen és kivel nem. Nem durcáskodik senki ha azt mondják neki nem, nincs semmiféle elvárás velük szemben.

dec. 15. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!