Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naturista strandon spontán szoktatok masztizni?
Fiúk/lányok jöhet a válasz.
Én 2x maszturbáltam a melegben még 2010-ben. A lebukás óta egyszer sem, de néha szeretném csak parázom. A meleg nap nagyon izgató ahogy perzseli a melleimet is.
A 2. Válaszoló megmondta.
Pontosan.
A nudista strandok nem a szexualitásról szólnak hanem a szabadságról.
A szingli férfiak nem bánták, de egy család nagyon rossz néven vette és jelentette.
De undorító vagy, az ilyen férget egy életre ki kellene tiltani a nudista strandról, ilyen helyre nem szexuális tevékenységet végezni jár az ember.
Legalábbis ha férfi lennél, ilyen válaszok jönnének, na de nő vagy, éljen a kettős mérce :-)
Attól még az első mondatom nagyon is igaz.
Sokkal fiatalabb voltam 4#.
Talán az voltam de már ezt tisztelem. Mondtam. Jogos volt.
Az attól függ ki csinálja 😂 Ha egy pasi, akkor azt villámgyorsan kivágják a strandról. Ha egy csinos nő... nos a többi nő ferde szemmel fog rá nézni és beszól, a pasiknak meg kigúvad a szemük úgy hesszelik 😂
Egyébként ha ilyesmit akarsz csinálni akkor menj swingerbe. Ott senkit sem fog zavarni, sőt ha nő vagy még be is akarnak szállni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!