Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házi buli spontán anál szex ittasan? Tapasztakatok élmények?
Multhéten volt részem ilyenben. A buli folytán elég jól össze melegedtem egy ott megismert lánnyal.
Kicsit cikinek erzem utolag a dolgot mert elég fiatal volt. Másnap meg fájt a feneke.
Nektek hasonlo élmény?
Hogy volt-e szex házibuliban? Volt.
Hogy volt-e olyan alkami ami során anál is volt? Ritkán de volt.
Hogy volt-e szex úgy hogy mindketten be voltunk rúgva? Nagyon sokszor.
Egyéb kérdés? :)
Volt ra pelda mindenfelere. Az egyik netes ismerkedesem pl egy parkban talalkaval kezdodott majd mikor rakerdeztem h a szoknya alatt az a bugyi van e rajta amit beszeltunk megmutatta es beindult a gépezet.
Elkezdett szopni mert mondta h megvan neki es igy nem engedne punciba, aztan mivel beszelgesek soran kiderult h szereti az analt ugy voltam vele oda azert csak beengedi es nem banta meg egyikunk se.
Volt ilyen, igaz én azon az oldalon voltam, aki kapta :D
Azóta is párom és esküvőnk lesz, fiatalok voltunk... azóta kinőttük ezt, igaz az ott alvós volt és szobában voltunk csak ketten, volt idő ellazulni, előkészülni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!