Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen spontán szex elményeitek vannak?
Szóval a story: este értem haza a munkából eléggé fáradtan, ezért csak ledobáltam magamról a cuccokat és boxerben aludtam. Nyár volt, így alvás közben kissé megizzadtam, ezért félálomban a boxert is ledobtam az ágy mellé, nehogy felfázzak, ha lehűl a levegő, vagy ilyesmi.
Reggel persze csörgetett a futár és rohantam a kaputelefonhoz, de valamiért állt a pöcsöm, amit a szobám és a nappali közötti ajtó ajtófélfájába úgy bek*rtam, hogy a herém is belesajgott.
Ez felfogható gondolom egy ilyen spontán BDSM jellegű szexuális élménynek, nem?
Kétszemélyes vonat hálófülkében. Féltem, hogy ránk nyitnak, de a barátom nem igazán hagyott választást, és mivel ő az erősebb, és mert észvesztően csókol kénytelen voltam megadni magam :)
Gyors menet volt, de a félelem mellett egyúttal izgató is, nehogy lebukjunk (elfordította a kallantyút, de na).
Azóta is emlegetjük, de ismétlés maximum úgy lehetne, hogy megint ő kezdeményez, mert én nem mernék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!