Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naturista strandon spontán szoktatok masztizni?
Fiúk/lányok jöhet a válasz.
Én 2x maszturbáltam a melegben még 2010-ben. A lebukás óta egyszer sem, de néha szeretném csak parázom. A meleg nap nagyon izgató ahogy perzseli a melleimet is.
Nyilván nem illik és ezt tiszteletben tartja az ember.
Ennek ellenére fokozottan érnek vizuális ingerek, a másik nem meztelen látványa akaratunk ellenére is beindítja a fantáziát, aki ezt tagadja az hazudik.
Én minden alkalommal kiverem, de ezt senki nem tudja, mert elmegyek wc-re ,és ezzel senkit sem zavarok.Szerintem a többség így oldja meg diszkréten.
Szoktam én is járni, de sose fordult meg a fejemben hogy ott maszturbáljak. Amúgyse szoktam, de ez akkoris egy nyílt hely ahol sokan láthatnak.
A maszturbálás meg énszerintem magánügy.
Viszont ahogy előttem is írják, a látvány izgató is lehet. Az emiatt keketkező merevedéseket meg kell előzni / el kell fojtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!