Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Voltatok már álarcos orgián?
Az összes Bp-i klubot és nagyobb privát partit ismerem, de álarcos partiról még sehol sem hallottam. Kivéve a TT-ben farsangkor, amikor a poén kedvéért visz magával mindenki valami álarcot, de utána amikor elindul a buli akkor le is veszi.
Mivel szimpátia alapján működik a swingerekben a dolog, ahhoz meg az arc is hozzátartozik. Dugni mennek az emberek nem maszkos TEK-es bevetésre :)
Voltam részese pár orgiának, de álarc sosem merült fel
Nem is tudnék álarcban szopni. Vagy a pasik nyalni.
Ha meg csak a szemed van eltakarva, az nem ér semmit, ugyanúgy felismerhető vagy.
Szerintem egy orgiában pont az a lényeg, hogy mindenki teljesen levetkőzik és kitárulkozik, minden szempontból, és csak az élvezet van.
Hát de jó itt mindenki volt orgián, csak én nem voltam még két nővel sem soha.....
Emberek,ti aztán tudtok élni.
Kicsit irigykedek.....
Most meg már megoregedtem, pocakos fickóként max a gyertyát tarthatom.
#2,#5: Pedig létezik álarcos swinger rendezvény Magyarországon is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!