Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Voltatok már álarcos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Voltatok már álarcos orgián?

Figyelt kérdés
Voltatok már? Ha nem, miért nem? Mi lenne a feltétel?

tegnap 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem voltam. Te voltál ?
tegnap 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az összes Bp-i klubot és nagyobb privát partit ismerem, de álarcos partiról még sehol sem hallottam. Kivéve a TT-ben farsangkor, amikor a poén kedvéért visz magával mindenki valami álarcot, de utána amikor elindul a buli akkor le is veszi.

Mivel szimpátia alapján működik a swingerekben a dolog, ahhoz meg az arc is hozzátartozik. Dugni mennek az emberek nem maszkos TEK-es bevetésre :)

tegnap 22:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Én voltam Budapesten ilyen buliban, igen. Fura volt, hogy senkinek sem láttad az arcát, csak a meztelen testét. De valahol biztonságot is adott, hogy nem ismer fel senki.
tegnap 23:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tetkóról șimán megismerni valakit 😂
ma 00:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 kb. 10 éve rendszeresen látogatom a swingerek, nagyobb privát partik világát, eddig azt hittem az összes nagyobbról tudok, de ezek szerint akkor mégsem ha valahol maszkos-meztelen buli volt 😄😄😄
ma 00:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Voltam részese pár orgiának, de álarc sosem merült fel

Nem is tudnék álarcban szopni. Vagy a pasik nyalni.

Ha meg csak a szemed van eltakarva, az nem ér semmit, ugyanúgy felismerhető vagy.

Szerintem egy orgiában pont az a lényeg, hogy mindenki teljesen levetkőzik és kitárulkozik, minden szempontból, és csak az élvezet van.

ma 08:24
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem voltam, de szívesen mennék egy ilyen orgiára. Eddig olyan orgiákra jártam, ahol nem kellett maszk, de izgalmas lenne, ha maszkban csinálnánk. :D
ma 08:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltál te egy f@szt álarcos bulin. Fantáziában legfeljebb. Kamu troll kérdés!
ma 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!