Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már olyan hogy azért utasítottátok vissza a pasit mert nem voltatok lent megborotválkozva?

Figyelt kérdés
nov. 25. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Soha nem borotválom...
nov. 25. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig lehúzom 2-3 naponta, szóval nem volt.
nov. 25. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy munkatársnőm, akit egy esti bulin meg akartam dugni, de azt mondta, nem lehet, mert tegnap este fürdött legutóbb, mondtam én is, azt mondta, az nem baj, szopást bevállal, de a punciját így nem engedi megfogni sem.

Szóval ilyenek a nők, de azt nem hinném, hogy a szőrösség miatt ilyet csinálnának.

nov. 25. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Én utasítottam vissza. Nem tudtam volna elengedni magam szex közben. Nem is bántam meg,hogy akkor és ott nemet mondtam.
nov. 25. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
42%

több csaj bártomtól hallottam régebben, hogy jópár csávóval jártak úgy hogy biza kunkori volt a fanszőr odalenn.

Bár vissza egyik sem utasította, de pl ha nagy volt a prém nem sz/*pta le.

Ilyesmik.

szex után nagyon hamar kukázták ezeket a srácokat.

nov. 25. 09:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem volt, mert 1-2 naponta leszedem magamnak, ez teljesen független a szexuális életemtől. Nekem így jó. De semmi ciki nincs abban, ha valaki ezért mondana nemet. Ha valaki kényelmetlenül érzi így magát, akkor mondjon is nemet. A nők megjelenése még mindig a saját kényelmükről, saját magabiztosaágukról szól, nem a férfiak fantázia tárgyai.
nov. 25. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!