Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm és én is szubmisszívek vagyunk, felmerült hogy keresünk valakit aki közösen aláz minket. Próbált már valaki ilyet? Hülye ötlet szerintetek?
Nekünk is nagyon izgalmas, poén szinten merült fel, de egyre többet beszélünk, fantáziálunk róla. Egy nagyon minimális switch hajlam van bennem, szóval el tudom játszani a domináns félt de ez elég kevés.
Azért eléggé izgulunk rajta, és nem mertünk még belevágni. Egyrészt ennyire kiszolgáltatni magunkat egy idegennek, másrészt félek, hogy rámehet a kapcsolatunk is?
Azt se tudjuk nőt keressünk vagy férfit. Nyilván én nőt szeretnék ő meg férfit, nőnél csak fizetős jön szóba ami a barátnőmnek nem annyira tetszik, férfiből persze akadna jelentkező...

Van rá esély.Attol is függ hogy honnan kerestek, illetve menyi idősek vagyok. sokan inkább a fiatalabakat keresik és a legtöbben Budapestről.
Smpixin nézd meg. 4-s voltam

Ha mindketten erre vágytok, akkor miért ne? Menjetek nézzetek szét BDSM bulikban, kóstoljatok kicsit bele - ott is lesz jelentkező és ami történik az ott és akkornak szól.
Tanács barátom: az azonos neműek tartsák a kapcsolatot!!! Azaz ha pasit vesztek be, akkor te tartsd vele a kapcsolatod ne a csajod! Kerüld el, hogy idővel kimaradj a "körből" (sok az inkorrekt ember, aki megpróbálja majd kicsábítani a csajodat).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!