Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
ma 11:45
1/39 A kérdező kommentje:
Átlagosnál kicsit helyesebb vagyok, de nagyon ki vagyok éhezve a szexre, és arra gondoltam, hogy odamegyek az utcán a 40+-os, átlagos nőkhöz, akik valószínűleg szintén ki lehetnek éhezve, és felajánlom a szex lehetőségét. De persze először megkérdezném, hogy van e párjuk. Tinderrel meg hasonló marhaságokkal már nem akarok próbálkozni. Bátraké a szerencse(kérdőjel)
ma 11:45
2/39 anonim 

válasza:

Nem. Ez szexuális zaklatásnak számít. 30/N.
4/39 anonim 

válasza:

Az bizony ez szexuális zaklatás és ha ezt te nem tudtad akkor túl fiatal vagy még ezekhez a kicsinyes manőverekhez is. Ha már ennyire vadászol azt nem így kell csinálni. Lehet ezt méltósággal is tenni. Ez nagyon az elkeseredettség alja.
5/39 anonim 

válasza:

Nem jó ötlet öcskös. Jobb esetben csak elküld a pi*sába. Rosszabb esetben felnyom zaklatásért. Ha ki vagy éhezve verd ki vagy menj prostihoz! Esetleg megpróbálhatsz felnőtt módjára viselkedni és akkor lehet esélyed a nőknél.
6/39 A kérdező kommentje:
Ez nem szexuis zaklatás. Olvassatok utána, hogy mit jelent. Ez egy egyszerű kérdés. Ha nemet mond, nem erőltetem tovább. Akkor lenne zaklatás, ha erőltetném.
ma 12:02
7/39 A kérdező kommentje:
"a szexuális zaklatás olyan, szexuális jellegű, nem kívánatos testi, szóbeli vagy non-verbális magatartás, melynek célja vagy hatása egy másik személy méltóságának megsértése, és megfélemlítő, ellenséges, megalázó megszégyenítő vagy támadó környezetet teremtése."
Egy egyszerű kérdés nem meríti ki a fenti tényállást. Csak akkor, ha erőszakos vagyok vagy megfélemlítem. De én kedves ember vagyok, udvarias lennék.
ma 12:04
8/39 anonim 

válasza:

Miért nem mész el prostituáltnak, ha már így felkínálod magadat minden jöttmentnek? Szerintem kiváló hímringyó lennél.
(Ismeretlentől megkérdezni, hogy lefeküdne-e veled sehogy sem kedves vagy udvarias, mondhatod bárhogyan. A kérdés puszta tartalma bunkóság ebben a kontextusban.)
9/39 A kérdező kommentje:
Mert nőkkel akarok szexuális kapcsolatot létesíteni, ők meg nem fizetnek szexért. Ráadásul nekem is kell, hogy tettszen.
ma 12:11
10/39 anonim 

válasza:

Egy igényesebb prostituált megválogathatja a klienseit, de szerintem te olyan helyzetben vagy, hogy örülhetsz, ha egy hatvan feletti nő kinyalatná magát veled, vagy ha kiverhetnétek egymással egy férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!