Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb férfi miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi miért nem tartja vonzónak a kövér nőket?

Figyelt kérdés
Van ennek valami evolúciós oka?

jan. 18. 23:44
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Igaz, van egy ismerősöm, ahol a nő extrém túlsúlya miatt nem lett baba. Beültetni sem lehetett, mert nem maradt meg. Gyomorgyűrűt sem tehettek be, mert a műtéthez is le kellett volna fogynia legalább valamennyire.

Attól még a szexuális ösztöneid nem változnak, hogy a tudatos éned mit gondol a szaporodásról magáról.

Egy terhes nőnek persze nem is kell szexuálisan vonzónak lennie ebben, lévén, ott nincs lehetőség a megtermékenyítésre.

jan. 19. 07:15
 12/46 anonim ***** válasza:
Voltak teltkarcsu baratnoim. Aki szereri ezt a testalkatit az elvezettel van vele, megunhatatlan. Vezna, gebe nom is volt akivel nem volt elvetetes a szex. Inkabb maradtam a teltkarcsu (nem kovver) noknel.
jan. 19. 07:40
 13/46 anonim ***** válasza:
Semmi bajom a ducibb, kövérkés nőkkel. DE !!! Legyen arányos, vagyis nekem kell a gigamell méret, E-G-H méret. OK ez csak a külső, de most itt arról van szó. Volt kettő ilyen az életemben, Brutál élvezetesen élvezkedtek, szexeltek, sokáig. Az egyik biszex, de inkább lezbi volt. Csak kellett neki elmondása szerint hetente a farkam is. Akkora mellei voltak, hogy ha ült a combjára leértek. Brutál élvezetes 1,5 év volt az életemben. Mondjuk én mindíg is az extrémebb kapcsolatok híve voltam.
jan. 19. 07:55
 14/46 anonim ***** válasza:
49%
Férfiként mondom neked: a legtöbben nem ismerik be, nagyon sokaknak tetszenek a telt csajok.
jan. 19. 07:56
 15/46 anonim ***** válasza:
"Teltkarcsú". Ez az oximoron mindig megmosolyogtató.
jan. 19. 08:32
 16/46 anonim ***** válasza:
Nekem teltkarcsú a barátnőm és jó nagyokat baxtam már vele eddig is. 😃
jan. 19. 09:37
 17/46 anonim ***** válasza:

A teltkarcsú nők engem is nagyon vonzanak, aki már nagyon kövér, az már vizuálisan se vonzó, ergo nem is közeledek feléjük

25F

jan. 19. 11:24
 18/46 anonim ***** válasza:

""Teltkarcsú". Ez az oximoron mindig megmosolyogtató."

Igen, mint amikor a buta emberre is azt mondják, másképp okos:D

Amúgy a Willendorfi Vénusz szerintem pusztán szimbolikus lehet, ami az alakját illet, egyszerűen azok a részek vannak kihangsúlyozva, amik a szaporodáshoz kötődnek. Nem valami hihető, hogy a kőkorban túl sok elhízott ember mászkált volna (egyrészt nem volt akkora táplálékbőség, másrészt elfutni sem tudsz 150kg-osan az oroszlán elől). Azt pedig sokan írták itt is, hogy egészségtelen az elhízott ember, nekünk nem az a természetes testalkatunk. Egy rozmár nem elhízott, annak az a normál testalkata, ami azért alakult ki, hogy a környezetében fenn tudjon maradni.

jan. 19. 11:50
 19/46 anonim ***** válasza:
A nőiesen telt az vonzó, mert nagy mell és nagy segg. Az extrém kövér viszont nem vonz. Akkor pl simán halálfélelmem lenne, ha a számon egy 150 kilós csaszi csúszkálna...
jan. 19. 16:38
 20/46 anonim válasza:

Páran írják, hogy egészség...

Férfiként írom: Azért vagyok nagyon mérges a mai kultúrára, mert NAGYON el van csúszva a divatos az egészségeshez képest.

Ha a BMI indexet vesszük, 170 cm magas lánynak a 20-25 egészséges sáv az 58-72 kiló. Vagyis 72 kilóval 100%-ban egészséges lehet. És ez csak a BMI index, mert sport esetén, ha izom is van, több is simán egészséges lehet.

De vegyünk csak egy 65-70 kilót. Szerintetek hányszor hallja egy ilyen lány nő, hogy 100%-ban, tökéletesen jó vagy, maradj ilyen! És hányszor hallja hogy "fogynod kell", mert "kövér vagy" és 50 kiló lenne az ideális?

Komolyan, akik itt az egészségről papolnak, értem hogy jót akarnak, de részben miattuk is van az elhízás. Mert ha egy 80 kilós lánynak azt mondanátok, hogy 70 kilósan tökéletes lehetsz, jobban belevágna az egészséges életmódba. Ha azt mondod neki, hogy 50 kiló, vagy kövér vagy, bele sem fog vágni...

Bocsánat, de MÉRTÉKLETESSÉG.

Ez nem egészséges kérdés és nem evolúció.

A vékonyság-kultusz oka a mai divat. A fiatal srácokat átkondicionálja a környezet. Sokakkal beszélek, hogy 25-30 évesen jött rá, hogy neki a teltebb is bejön, csak eddig az a modell-alkatot hajtotta, amit midnenhol elétoltak.

Azt hiszem, jól van ez kitalálva, ha divatot félresöpörjük. Van olyan férfi akinek a vékonyabb tetszik, van akinek a kövérebb. És sokféle nő van, sokféle férfi, mindenki találna magának társat. Ez a divat remélem, kipusztul majd...

jan. 20. 10:01
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!