Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb férfi miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi miért nem tartja vonzónak a kövér nőket?

Figyelt kérdés
Van ennek valami evolúciós oka?

jan. 18. 23:44
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%
A teltkarcsúak nekem bejönnek, de a túlzottan elhízott nem, ahogy másnak az elhízott férfiak sem
jan. 18. 23:47
 2/46 anonim ***** válasza:
29%
Mert igénytelenek. Kb mint a sörhasú, sárgafogú férfiak a nők számára.
jan. 18. 23:50
 3/46 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Mert a kövérség nem vonzó..

Egy teltebb alak egy igényes külsővel pedig simán lehet vonzó és kívánatos, csak egy szint felett már tényleg lelki gondokra is utal a dolog.

jan. 18. 23:54
 4/46 anonim ***** válasza:
76%

Mert egészségtelen. Most hagyjuk ezeket a willendorfi vénusz szövegeket, mert ennek vallási hátterét, értelmezését máig sem tudjuk, csak teóriákat tudunk felállítani.

Az ember szépérzéke 2000-3000 éve is pontosan ugyanazt látta esztétikusnak, mint ma.

Az _egészséges_ testet. Az elhízás egészségtelen.

jan. 19. 00:14
 5/46 anonim ***** válasza:
100%

Kövér nőként mondom a kövérség nem egészséges

És ami nem egészséges az nem vonzó.

Ennyi

N31

jan. 19. 00:28
 6/46 StevenUp ***** válasza:
100%
Nekem gyerekkorom óta azok a nők tetszettek, akik arányosak. Amikor ránézek egy nőre akkor azt szeretem látni, hogy semmiből sincs rajta túl sok, vagy túl kevés. Ez a vonzó, ez a nőies.
jan. 19. 03:31
 7/46 anonim ***** válasza:
86%
Amiért a legtöbb nő sem tartja vonzónak a kövér férfiakat.
jan. 19. 03:55
 8/46 anonim ***** válasza:
75%

Mert egészségtelen. A férfi egészséges anyát akar az utódjának, mert az növeli az utód sikerességének esélyét. Ha az anya saját maga is hátráltatva van mert beteg akkor hogyan tudja még egy (vagy ne adj Isten több) extra ember igényeit ellátni? Ha valaki olyan dagadt, hogy ha gyalogol 500 métert akkor seggén veszi a levegőt, meg a 3 éves gyereke lefutja 5 méteren, az hogyan tud utánaszaladnia gyerekének ha kifut az autó elé, vagy hogyan tudja felkapni, ha jön egy kóbor macska vagy kutya ami meg akarja marni? A bevásárló szatyrot nem tudja felemelni és hazacipelni.

Ezért van összefüggés a fittség és a vonzóság közt, minél fittebb valaki annál vonzóbb.

jan. 19. 04:29
 9/46 anonim ***** válasza:
Van evolúciós oka. Tanultam állat egészségügyet és (hülye hasonlat),és ott is úgy tanultuk,az ivarszervek ellensége a zsír. Tehát ha kövér valaki,általában nehezebben esik teherbe. Tudat alatt az ember próbál olyan társat keresni,akivel "szaporodni" képes.
jan. 19. 06:25
 10/46 anonim ***** válasza:
70%
Hát engem a szaporodás témakör nagyon taszít, meg eza hú de szép a terhes nő, meg mutogatják magukat fotóztatva, stb stb, hát egyáltalán nem szépek. Csak max kettejüknek akié a baba lesz. Én utálom ezt az egész házasság, meg gyereknevelés stb maszlagot. Ez az életforma mindenki idegeit kicsinálja hosszútávon. Aki úgy érzi jól magát és boldog (valameddig), annak csak örülök.
jan. 19. 06:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!