Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 9 hetes terhes, nekem pedig most volt egy elég súlyos teljes térdszalagszakadásom amire jó pár hónapig szteroidos injekciókat fogok kapni.Ezzel az injekcióval együtt lehet lenni a párommal (szex) vagy inkább hanyagoljuk mert árt a babának?
Nem lesz semmi baja
Bár térdszalkag szakadással nem tudom melyik póz az ami nem lesz megterhelő neked
Mert ha még lovagol is akkor is ahogy esetleg hozzá ér a lábához vagy valami egy idő után nehéz lesz
Szóval szerintem inkább
Élvezzétek egymást orálisan .
Az első 12 hétig bármi történhet spontán vetélés is egy Durvább szextől szóval óvatosan
Orgazmus közben összehúzódik a nőh méhe így terhesség első heteiben nem lehet
30. Héten azért mert koraszülést okozhat
Mikor már közeledik az idő vagy túl jól érzi magát bent a manó
Haza küldik a párt és Apukának mondják h na akkor tessék még 1x utoljára jól érezni magukat hátha megindul a szülés mert utánba a gyermekágyi időszak (6 hét) nem lehet illetve baba mellett a kialvatlanság miatt q lélek is hányni fog belétek amíg át nem alussza az éjszakát és nem tudtok újra dugni
Ha apa nem indította be akkor kórházba indítják és vagy sima vagy császár lesz a vége
Szóval még az elején vagytok de kösd fel a gatyát innentől kezdve minden más lesz
Felszaladt a szemöldököm néhány butaságtól, te jó ég. Ha egészséges a párod, és a baba is, akkor szexelhettek nyugodtak. Nem fogja kilökni az orgazmus meg nem kell császárt emlegetni amikor a 9. héten van (wtf tudjátok ti, hogy néz ki egy terhesség folyamata?).
Fontos tanács: bátran kérdezz meg mindent az orvosodtól, és a párod is tegyen így a nőgyógyásznál. Nincs rossz kérdés, nem tudhattok mindent. Egészségügyben dolgozom asszisztensként, mindenfélét hallottam már. Akkor kell a szexuális élettel felhagyni, ha az orvos kifejezetten ezt tanácsolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!