Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb férfi miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi miért nem tartja vonzónak a kövér nőket?

Figyelt kérdés
Van ennek valami evolúciós oka?

jan. 18. 23:44
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

"A fétist mikor írtam másra értem. Az azt jelenti, hogy akkor is tudsz és kívánsz szexelni valakivel ha nem szereted mert egy viselkedés vagy tulajdonság elég."

Itt pontosan erről van szó. Nem azért állt fel a farkad egyből más nőkkel való találkozástól eltérően, mert annyira vonzott a személyisége, amit nyilvánvalóan az első, de még a többedik randi után sem ismerhetsz.

Eleve a külső tulajdonságokat soroltad fel, hogy hogyan gyűrődött be a hurkái közé a ruha, meg hogyan vágott be a bugyi a bőrébe. Ez nem szerelem.

De egyébként amennyiben ilyen szexuális vágyaid vannak, a világon a legkönnyebb dolgod van. Ezerszámra állnak a társkeresőkön ilyen nők, és nincs nagyon kivel megversenyezned értük, épp ezért sokkal alacsonyabbra helyezik a lécet, mint más nők.

jan. 21. 19:08
 42/46 anonim ***** válasza:
Nem tudom igazad van e, gondolkodtam már ezen korábban. Ahogy abban se lehetünk biztosak, hogy ha én azt mondom piros és elképzelem, ha látnám más mit képzel lehet egészen más szín lenne ott. Valószínű, hogy mivel mind máshogy nőttünk fel, máshogy is éljük meg a szerelmet. Ha azt nézzük a funkciója annyi, hogy két ember ottmaradjon egymás mellett, jól érezze magát attól h van a másik, és szaporodjon. Én azt tartom a legerősebb érzésnek, mégis egész más lehet mint másnak. De nekem jó úgy ahogy van.
jan. 22. 08:13
 43/46 anonim ***** válasza:

"Ahogy abban se lehetünk biztosak, hogy ha én azt mondom piros és elképzelem, ha látnám más mit képzel lehet egészen más szín lenne ott."

Ez nem neked jut eszedbe először, és a választ a tudomány adja meg. Ha anatómiailag ugyanazokat találják egy szem belsejében, akkor azok ugyanúgy működnek. Ebből az okból tudják, hogy egyes állatok például hogyan dolgozzák fel a színeket.

Ugyanígy rekonstruálják például a dinoszauruszok színeit is. Az eltérő színmolekuláknak mindig azonos alakjuk van. Így lehet pusztán azok lenyomatából is rekonstruálni a színeket. A fizika, kémia, biológia törvényszerű keretek között működik.

Ha egy ember színvak, az felfedezhető a szeme vizsgálata során is, és éppen ezért tudható, miben és miért látja másként a színeket.

Persze, filozófiailag lehet azon gondolkodni, hogy van-e a kidőlő fának hangja, ha nincs ott semmi, de a tudomány mérhető és kutatható.

jan. 22. 08:29
 44/46 anonim ***** válasza:

Visszatérve amit előzőleg írtam és reagálva a hozzászólásod végére.

Ne gondold, hogy ettől egyszerűbb bármi. Valószínű épp olyan ritka h tetsszen valaki mint pl nálad. Azt én is látom, hogy a vékony lányok sem mind egyformák. A telt lányok sem azok, nem ennyi tulajdonsága van egy embernek. Se kívül se belül. Az nekem pl. nagyon fontos, hogy hasonló helyzetek váltsák ki belőlünk az empátiát. Mert akkor érzem a másikat kedvesnek és szerethetőnek.

Amit leírtam, ez sajnos olyan amihez sajnos csak kevesen tudnak kapcsolódni. Volt akivel nagyon szerettük egymást, és imádta ahogy én imádom. Olyanok voltunk mint két szerelmes gyerek egy felnőtt életben. Viszont volt, aki mikor ezt a működésem még az ismerkedés közben sejteni kezdte teljesen megváltozott. Azt mondta "még neki is van méltósága". Pedig én csak elkezdtem szeretni a magam módján, nem bántani akartam.

Tehát ne hidd, hogy nekem könnyű. Minél inkább különbözöl attól ami normálisnak számít annál nehezebb.

jan. 22. 11:58
 45/46 anonim ***** válasza:

"Tehát ne hidd, hogy nekem könnyű. Minél inkább különbözöl attól ami normálisnak számít annál nehezebb."

Amiket leírtál, azokon mindenki átmegy - én is átmentem. Erről szól a párkeresés, próbaszerűen átmegyünk több különböző kapcsolaton, teljesen tapasztalatlanul kezdve, és minden kapcsolat hibáiból, buktatóiból többet megtudva az együttélés mikéntjéről, míg elérünk oda, hogy már felkészülten választunk párt, és jártasabban működtetjük a kapcsolatunkat. Ez is, mint más esetekben, egy tanulási folyamat, amiben senki nem vesz jól minden akadályt már elsőre.

Neked azonban megvan az az előnyöd, hogy a legelső lépcsőfokot - olyan lányt találni, aki szexuálisan vonz - könnyen tudod venni. Mert azért legyünk reálisak, szingli túlsúlyos nőt elég könnyű találni a társkeresőkön.

jan. 22. 20:00
 46/46 anonim ***** válasza:
Hát jó.
jan. 23. 16:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!