Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért duggossa a barátnőm a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért duggossa a barátnőm a vibrátorát, dildóját a számba? Mit kezdenétek ezzel, hasonló helyzetben engednétek ezt?

Figyelt kérdés

Egyrészt izgató nekem, mert masztizás közben szokta csinálni, és így lenyalhatom róla a nedvet.

De másrészt borzasztóan zavar a homoszexuális jellege, és emiatt hülyén érzem magam tőle. A barátnőm szerint túl gátlásos vagyok. Mit gondoltok erről?

jan. 31. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%

Azt ,hogy neked ez tetszik.

Engem meg qurvára nem érdekel ,hogy szopsz

jan. 31. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi, hamarosan a seggedbe is dugdossa majd. Csak egy kicsikét!
jan. 31. 13:30
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Azért h nyald le .vagy lehet bele négy h haveroddal megdugd és nyald haverod kukijáról azt nedvet.

Csak felkészít h szokd az érzést

N

jan. 31. 13:32
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Ezt miért nem tőle kérdezed meg?

Miért teszed meg ha nem akarod?

Hogy zajlik ez?

jan. 31. 13:45
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

Azért mert ahogy minket férfiakat izgat két nö látványa szeretkezés közben, úgy a nőket is izgathatja két férfi homárkodása.

Egyszer voltam egy hármasban, két férfi egy nő, a csaj egy ponton arra kért minket, ugyan "kényeztessük" már egymást is. Már mint mi ketten srácok. Egyszerre mondtuk neki: NEEEM! Annyira határozott elutasítás volt hogy a továbbiakban nem is erőltette a dolgot

Szóval megteheted amit kér, de ne lepödj meg ha nem lesz megállás és egy nap azt veszed észre, hogy a barátnőd kérésére egy szakállas, szőrös mellü figurát ölelgetsz. Mert hogy ciki visszautasitani öt..

jan. 31. 13:54
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Domináns veled. Egyszer majd a seggedbe akar dugni valamit
jan. 31. 14:07
 7/11 cinderella_ ***** válasza:
72%
Nyálazd be neki, jobban csússzon. 😁
jan. 31. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
? Nem szereted a punci nedved? Én szívesen tisztára nyalnám neki a játékszereit használat után. Sőt még segítenék is neki, ha esetlek elfáradna a keze. Még akkor is, ha nem. Vannak ilyen fejpánt szerűségek, amikre lehet rakni dildót. Poén kedvéért még meg is lepném vele a fejemre raknám és én lennék a játék szere. 🙂
jan. 31. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem csak izgatja hogy a szádba kerül a nedve
jan. 31. 15:00
 10/11 anonim ***** válasza:
59%
A csajod játékszeréről lenyalod a nedveit és ez szerinted homoszexuális dolog… Lángelme.
jan. 31. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!