Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párom azt kéri hogy a fenekét vibratorral izgassam az
normális?
Figyelt kérdés
Van vibratorunk de miattam volt használva,,normalisan"
Amióta mondta,hogy mit szeretne kicsit elbizonytalanodtam,hogy a férfiaknál ez furcsa vagy extrém furcsa? Aggódnom kellene,hogy melyik kapura játszik?
Következő kérése az lesz, hogy egy nagyfarkú bikát hívjatok 3. nak aki téged és megdug és öt is
febr. 7. 16:32
2/21 anonim válasza:
Alapvetően szerintem nincs ezzel baj hiszen nekünk férfiaknak az is erogén zóna, és a prosztata ingerlése és a prosztata orgazmus egy fantasztatikus érzés, tehát kár lenne kihagyni, vagy legalábbis, egyszer sztem érdemes kipróbálni (aztán úgyis nagy eséllyel megtetszik)
Az már fura lenne nekem, ha a barátnőm a vibrátorával csinálná. Van erre kifejezetten férfi prosztatamasszírozó, vibrátorral is meg anélküli is van. De egy anál plug is nagyon jó erre a célra. De csak simán egy nő, az ujjaival is tud gyönyört okozni.
febr. 7. 16:43
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Fogalmam sincs hogy csináljam...mert ez nálam tiltott terep így...viszonzásul is szűz vagyok! Videot kell néznem ebben az ügyben
febr. 7. 16:48
4/21 anonim válasza:
Jó hír, hogy téged kért meg erre és nem mást. Ha ez neked nem fér bele, hogy ketten használjátok a vibrátort te "itt" ő "ott" akkor szakíts vele és hagyd, hogy találjon olyan partnert akinek ez nem gond. Ilyen az "új" világ.
febr. 7. 16:51
5/21 anonim válasza:
normális
Egyáltalán: biztos, hogy a vibrátorhoz ragaszkodik, vagy csak az anális izgatás vonzza?
A kapus része a kérdésnek meg akkora butaság, hogy a Holdról is látszik...
febr. 7. 17:15
6/21 A kérdező kommentje:
Hát a vibrátor az részemről jött kiegészítésként
Mert elképzelni nem tudtam hogy csináljam ?
febr. 7. 17:18
7/21 anonim válasza:
Számomra nem normális. És szerencsére a férjem szerint se az. (ha máshogyan lenne, nem lennénk házasok ezer éve)
febr. 7. 17:18
8/21 anonim válasza:
6: ujjal, anál pluggal, műphallosszal
febr. 7. 17:21
9/21 anonim válasza:
Azért az, hogy nem tudod elképzelni, elég nagy probléma. Olvass utána, nézz képeket a prosztatáról. Ujjadat bedugod (sok síkosító, és ajánlott gumikesztyűben - az sem árt ha kimossa magát előtte) kitapintod a prosztatát, utána finoman de határozottan masszírozod. Van akinek a farkához se kell érni és elélvez ettől, van aki közben szereti ha a farkával is foglalkoznak, és még nagyobb az orgazmusa tőle.
febr. 7. 17:35
10/21 anonim válasza:
Nekem egy női masszőr ujjazta meg a fenekem, miközben kiverte. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó, mert nagyot élveztem. Nem kívánom a férfiakat, de a feleségem néhányszor már megujjazott. A prosztata izgatása plusz gyönyöröket nyújt.Véleményem szerint ha egy férfi homo attól, hogy egy nő megujjazza, akkor az a nő is leszbi, akit egy férfi kinyal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!