Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire kiábrándító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire kiábrándító a férfiak számára (mell-kérdés)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

[link]

Pontosabban:

1033.kép

1041.

1054.

Nyilván a műtétek előtti állapotokra vonatkozik a kérdés.

Offolnátok valakit emiatt?

jan. 12. 23:54
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
42%

Ezeken a képeken nem láttam kis melleket,előnytelen formájúakat viszont igen.

Szívesen véleményezek.

jan. 13. 12:34
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért hiszi némelyik nő, hogy ez a fajta mell nem vonzó. Nekem ez a típus a kedvencem, van sokszor, hogy direkt ilyen mellekről keresek képeket, amik hegyesek, és kisebbek. Ez preferencia kérdése. de nekem is van női ismerősöm, akinek meséltem, hogy az első barátnőmnek ilyen melle volt, és azt hitte ez hátrány, közben nekem ez jön be a legjobban. :D
jan. 13. 12:47
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan nőm, mint a 1029-es. Semmi bajom nem volt vele. Igaz, gyömöszölni nem lehetett, de attól még szép.

Egyébként meg itt az előtte-utána képeknél 80%-ban azt mondom, hogy egy szép természetes cicit rontottak el és lett egy ormótlan mű izé.

jan. 13. 13:02
 34/47 anonim ***** válasza:
Nálam pont a szilócici a kizáró ok...
jan. 13. 13:25
 35/47 anonim ***** válasza:
6%

És ezt tényleg a gyakoris incelektől akarod megkérdezni? 😀

Szerinted milyen palik gyűlnek itt össze?

A sikeresek, a normálisak akinek a véleménye releváns lenne? Őket máshol keresd.

Remegve írják minden nőnek, hogy ők a kis melleket szeretik, hátha összejön nekik innen valaki.

jan. 13. 15:38
 36/47 anonim ***** válasza:
56%

35

Sajnálom, hogy ilyem limitált a gondolkozásod.

jan. 13. 15:47
 37/47 A kérdező kommentje:

Természetesen egyetértek, nem szeretnék takargatóan és emiatt idegesen viselkedni előtte, az tényleg mindent csak rontana meg tönkre tenne.

Egyébként igazán meglepő pozitív válaszok érkeztek, köszi szépen! :)

jan. 13. 22:35
 38/47 anonim ***** válasza:
0%

36 hogyne, vagy inkább betalált az igazság 😃 mint ahogy az összes többinek.

Elképzelem ahogy a sikeres férfiak este összegyűlnek itt, főleg a szex témakörben

Pont az jellemző rájuk hogy itt gyakoriznak 😆

37 meg gondolom ment is a 20 db privát hogy jaj nekem a pici cicik jönnek be, nehogy csinálj magaddal valamit xd

jan. 14. 02:30
 39/47 anonim ***** válasza:
Ilyen minimális asszimetriat alig lehet észrevenni. Én észre sem vettem volna ha az egyik válaszoló nem hívja fel rá a figyelmet. A formájára pedig felizgultam, ez a kedvencem.
jan. 14. 05:55
 40/47 anonim ***** válasza:
#38 A te logikádat követve, akkor neked nem azon kellene dolgoznod, hogy sikeres férfi legyél? :D
jan. 14. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!