Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire kiábrándító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire kiábrándító a férfiak számára (mell-kérdés)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

[link]

Pontosabban:

1033.kép

1041.

1054.

Nyilván a műtétek előtti állapotokra vonatkozik a kérdés.

Offolnátok valakit emiatt?

jan. 12. 23:54
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ezek úgy szépek, ahogy vannak. Zsolti
jan. 13. 08:49
 22/47 anonim ***** válasza:
Abszolút nem para az a mell ami a képeken szerepel, teljesen átlagos és rendben van. Előbb offolnám ha már meg van csinálva. Sokkal jobb az eredeti mell, mint ami meg van csinálva bármekkora is. Bár nem az én döntésem és nem én élek vele, de a véleményem az hogy ne csináltatsd meg
jan. 13. 09:15
 23/47 anonim ***** válasza:
Hibátlan mind, az utolsó picit nem tetszik, de az is elmegy...
jan. 13. 10:02
 24/47 anonim ***** válasza:
52%
Amikor megfogom egy nő mellét akkor a mellét akarom fogni nem az implantot ami benne van. Egyébként egy macera, óvatosan kell vele bánni és mű hatást kelt. Számomra inkább illúzióromboló egy szilikon cici a kis mell viszont nem az, de képeken amúgy is kis tenyérbe mászó mellek vannak (szívesen eljátszanék velük) és a bimbót szeretjük izgatni az meg a kicsi mellen is van. A nők izgulnak azon, hogy vajon mit fogunk mondani amikor meglátjuk tetszik-e kiröhögjük, hogy milyen kicsi vagy elmegy a kedvünk az egésztől. Mi faszik meg amikor előkerül a mell olyan fejet vágunk, mint amikor az 5 éves kisgyerek megkapja a legújabb power ranger figurát és egyből cuppanunk a bimbóra. Ez a probléma inkább a nők fejében van.
jan. 13. 10:09
 25/47 anonim ***** válasza:
Már miért lenne kiábrándító, teljesen szép természetes cicik. Sokkal kiábrándítóbb az, ami nem természetes.
jan. 13. 10:16
 26/47 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem aggódnék ezen. Egyszerűen azért, mert nem lehet leélni egy életet úgy, hogy mindig csak sportmelltartóban mutatkozol a másik előtt. Ha valamiért a másik sehogy sem tud megbarátkozni a melleid kinézetével (aminek kicsi az esélye, de előfordulhat), az derüljön csak ki minél hamarabb.

Ilyen kérdéseknél gyakran nyugtatgatják azzal a kérdezőt, hogy ha valakit szeretsz, akkor mindenhogy szeretsz, nos ez nem teljesen igaz: a valóságban inkább úgy néz ki, hogy ha valakit szeretsz, akkor könnyebben elfogadod a kevésbé tetszetős jellemzőit is, de ettől még lehet olyan testi adottsága, ami egyszerűen taszít, bármennyire is nem szeretnéd hogy így legyen. Nekem például a listáról off lenne az 1000-es és az 1059-es. De amúgy az emberek ízlése különbözik, valaki írta hogy neki az 1054-es nagyon nem tetszik, én meg nem értem, mi vele a probléma. Meg úgy általában, a lista tele van szép mellekkel. Az, hogy nem telibe egymás tükörképei, elég gyakori - úgy alapból az emberi testnek van több-kevesebb aszimmetriája, ez a tény teljesen szemből fotózva sokkal feltűnőbb, mint általában.

jan. 13. 10:52
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem férfiként tetszenek a pici mellek. Tőled pedig egy dolgot kérnék, hogy ne érezd magad kellemetlenül, merd megmutatni a csajokat és engedd, hogy foglalkozzon velük, amennyit szeretne. Nincs annál lelombozóbb, mint mikor egy nő, aki szexet akar, közben takargatni akarja a testének egyes részeit.
jan. 13. 11:02
 28/47 anonim ***** válasza:

Az első 3 képen is az eredeti teljesen tökéletes.

Csak a nő elégedetlen

jan. 13. 11:10
 29/47 anonim ***** válasza:
Igaza van a 27nek az nem baj ha kicsi, de az igen ha azért nem engedi, hogy foglalkozzak velük, mert szerinte kicsi és nem szexi. Az viszont szexi ha nem szégyenli és engedi, hogy a másik kiélje magát rajtuk.
jan. 13. 11:18
 30/47 érdeklődő35 ***** válasza:

Nem pici a testalkathoz teljesen passzoló.

az utána képeken számomra nem gazán tetszően kancsalítanak a mellbimbók..

jan. 13. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!