Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert ugy akarnak a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ugy akarnak a pasik szexet hogy kiábrándit? Pl fel akar jönni lakásra lerendezni meg ezek?

Figyelt kérdés

Hiányzik egy férfi meg a szex meg stb.

Ha meg ezt kiadom akkor állandoan azzal jönnek hogy 10 perc itt van es mindegyik lakásra akar feljonni en meg nyilván nem hurcolok fel idegeneket csak komoly kapcsolatban.

Mikor mondom hogy találkozzunk ismerkedjunk elotte(mivel azt se tudom élőben lenne e egyáltalán kémia vele)meg csam ugy mennének bele ha akkor kocsival elvisz egy körre, amugy nem randizik ismerkedés célbol. Csak szex célbol.

Itt küzdök azzal hogy vágyaim vannak nedvesedem es egyszeruen nem találok senkit.

Hogyan keressem igy mit írjak mit mondjak?

#kiábrándító pasik
ma 09:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Írd azt,hogy komoly kapcsolatot keresel. Függetlenül ettől, lesz aki bepróbálkozik. Többségünk sajnos ilyen.
ma 09:35
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Manapság nincs ilyesmire idő, hogy körbeudvaroljanak stb.
ma 09:35
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem körbeudvarlás de mi van ha randin nem is tetszik? Nem vonz?

A másik meg az a gondolat hogy jön ürít és megy es mingta mi se történt volna szinte csak undorit.

Nem nyers szexre vágyom.

Hanem vmi laza kapcsolatra minimum es kémia tetszés alapon.

Nem szalagszerűen.

ma 09:39
 4/12 anonim válasza:
0%
Ilyenek vagyunk alapból. Ősi ösztönök. A pasik nagy része ilyen ha azt látja ha a lány vihető. Szóval visszafogottabban kellene kommunikálnod. Mond azt hogy komolyabb a cél stb. Később meg szerintem egy férfi se fogja azt mondani hogy jaj ne ebből laza összejáros lett. Amúgy meg írj rám, adj egy instát lehet van köztük kémia.
ma 09:41
 5/12 anonim ***** válasza:
egy 9 milliós országban csak találsz majd egy kedvedre valót.
ma 09:41
 6/12 anonim ***** válasza:
28%

Tarts szeretőt! Nekem évek óta működik. Idősebb, de nagyon jó az ágyban. Mellette még két barátommal is szexelek, őket is jól ismerem. Nem kellenek idegen lúzerek akik azt hiszik, hogy ürítőhely vagyok nyomiknak.

23L

ma 09:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert mi lenne ha találkoztok megisztok valamit , egy óra alatt és akkor már látnád hogy felviheted-e.
ma 09:45
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Kislány, döntsd el mit akarsz.

Azt írod nem ismerkedsz, csak dugni akarsz. De azért vigyen el randizgatni, hogy előtte megismerd. Ez wtf? 🤣

ma 10:09
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
#6 Másik kislány, 3 férfi használgat kedvére. Te bizony egy üritő lyuk vagy.
ma 10:11
 10/12 Horst ***** válasza:

Szerintem az igényed érthető, én sem tenném be a farkam valakinek akivel egy szót sem váltottam élőben, a kémia úgy is találkozáson derül ki. Ne a szexelj kezd a beszélgetést, próbálj meg egy kávézást vagy sétát első találkozásra összehozni, úgy hogy a levegőben hagyod a folytatást.

34F

ma 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!