Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ugy akarnak a pasik szexet hogy kiábrándit? Pl fel akar jönni lakásra lerendezni meg ezek?
Hiányzik egy férfi meg a szex meg stb.
Ha meg ezt kiadom akkor állandoan azzal jönnek hogy 10 perc itt van es mindegyik lakásra akar feljonni en meg nyilván nem hurcolok fel idegeneket csak komoly kapcsolatban.
Mikor mondom hogy találkozzunk ismerkedjunk elotte(mivel azt se tudom élőben lenne e egyáltalán kémia vele)meg csam ugy mennének bele ha akkor kocsival elvisz egy körre, amugy nem randizik ismerkedés célbol. Csak szex célbol.
Itt küzdök azzal hogy vágyaim vannak nedvesedem es egyszeruen nem találok senkit.
Hogyan keressem igy mit írjak mit mondjak?
12 ilyesmire gondolok én is.
Próbáltam most megírni mindegyiknek hogy csevegjunk videocseteljunk hébe hóba aztán alakul aztán szemelyes tali aztán oldja meg a többit..(legyen neki lakása vagy akármi, én nem hozom fel.)
Ugy néz ki nyitottak erre is csak sok a 200-300 km -ről aki ír sajnos. Nekem nem 1 alkalmis kéne. Sok úgy a kockázat kikbe futok bele.
Nem egy komolyról érdeklődik dehát én arra nem vagyok jó..tapasztalat. nem vagyok az a főzős tipusu asszonynak valo vagy akivel lehetne tervezni vagy ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!