Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire kiábrándító a férfiak számára (mell-kérdés)?
Sziasztok!
Pontosabban:
1033.kép
1041.
1054.
Nyilván a műtétek előtti állapotokra vonatkozik a kérdés.
Offolnátok valakit emiatt?
Nem kiábrándító csak kicsi A kosaras. Ezért senkit sem offolnék.
Megjegyzem, a mellméret nem önmagában számít, hanem a teljes képpel együtt. Egy vékony, sportos lányon teljesen okés egy A-s kosár, de egy 80 kg-s körtén már nem annyira.
Köszönöm, a privát üzikre itt válaszolok, ha nem gond.
Nos igen, azért kérdezem, mert hasonló adottságokkal rendelkezem én is sajnos, és hát a srác akivel randizom látott már sportmelltartóban, de nélküle még nem. És nyilván tisztában van a mérettel, hogy pici, de most értitek...ezt az asszimmetria dolgot még is hogy hoznám fel?!
Igazából nem terveztem felhozni, mert ha magamból indulok ki és ha szerelmes vagyok, akkor engem nem zavarna. De nyilván nem hagy nyugodni és vannak kétségeim, pláne, ha az előző barátnőjének szépek voltak.
Egy mód van, ahogy el tudod rontani: ha amikor vetkőzésre kerül sor, a félelmeid miatt nem veszed le a melltartót, csak sötétben, takargatod magad, stb. Ő épp a testedet kívánja mindennél jobban, te meg közben elképzelt dolgok alapján húzódozol.
Szóval csak mindent bele és csábítsd el!
Pont úgy agyaljátok ezt túl mint a pasik a farok témát!
Felesleges...
Ha szeret tetszeni fog neki nagyon!
Nyugiii!!😉
Én is amondó vagyok, hogy az eredeti képek kívánatosabbak, ezért is írtam, azt amit!
6-os voltam!
Szerintem egyikkel sincs gond.
Ha csak nem valami válogatós a férfi akivel randizol akkor biztos nem fogja kritizálni és nem is fog ez miatt offolni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!