Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire kiábrándító a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire kiábrándító a férfiak számára (mell-kérdés)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

[link]

Pontosabban:

1033.kép

1041.

1054.

Nyilván a műtétek előtti állapotokra vonatkozik a kérdés.

Offolnátok valakit emiatt?

jan. 12. 23:54
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom:

Ne is foglalkozz az ilyen,s hasonló gondolataiddal,miszerint mi lesz ,ha így...

Mi lesz,ha úgy...

Mert minek,a srác,meg sztem kb más is,aki szeretne Téged,az úgy akar,úgy szeret,ahogy,s aki vagy!

Szerintem is másodlagos vagy harmadlagos,hogy épp milyen cicid van!

jan. 13. 04:37
 12/47 anonim ***** válasza:
81%

Mind a három példánál sokkal szebb a műtét előtti!

Van ahol a műtét utáni kifejezetten nem előnyös.

A 1054-esnél van jelentősebb aszimmetria, de csak szemből nézve - az oldalsó képek tökéletesek. Oké oké elsőre lehet fura/meglepő az ilyen jelentősebb asszimetria, de nem zavaró! amúgy ez a kép amúgy nem is jó, mert a csaj ferdén áll ha megnézed a csípőjét látszik, hogy be van dőlve.

jan. 13. 05:05
 13/47 anonim ***** válasza:
67%

Ezek a felsorakozott képek - nem csupán amiket megjelöltél - tipikus példái annak, amikor semmi szükség nem volt a szilikonra, mert egy alapvetően szép alakú mellbe tömtek gumilabdát.

Ezt a nők nem a férfiak miatt teszik, hanem önmaguk és más nők miatt.

Mielőtt ilyet teszel, gondolkozz el azon: akarsz olyan férfival lenni, aki amiatt tart vonzónak, mert két műanyag labda bent van a bőröd alatt, avagy nem?

Egyébiránt: Kb minden nő azt mondja, hogy unalmas, mikor a férfiak a farkuk esztétikájáról, méretéről tesznek fel kérdéseket, töprengenek bizonytalanul, mert "a nőnek nem a farok számít, hanem a férfi, aki körülötte van".

Na, akkor ha ez így van egy farok esetén - aminek _tényleges, gyakorlati funkciója van_ a szex során -, akkor egy mell esetén, aminek semmilyen szerepe nincs a szex folyamatában, miért is van ez a bizonytalanság?

Engem egy elrontott mell, vagy egy műtéti heg jobban zavarna, mint egy természetes, formás mell, mérettől függetlenül.

jan. 13. 05:19
 14/47 anonim ***** válasza:
84%
az utána kép miatt offolnám. az előtte miatt nem.
jan. 13. 05:43
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem olvastam el a kommenteket, addig nem is értettem, hogy mire vonatkozik a kérdés. Aszimmetria? Minden ember aszimmetrikus, ez teljesen természetes. A mellek közül is gyakran egyik kisebb, mint a másik. Azt meg nem értem, hogy ilyen gyönyörű ciciket miért kell implantátummal tönkretenni?! Számomra egy műcici teljesen lehangoló.
jan. 13. 05:55
 16/47 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a mütét előtti állapotok is, de elfogadom, ha egy nőt zavar és meg akarja csináltatni. Élőben mèg nem volt szerencsém szilikon cicit fogni, vagy izgatni, így nem tudom, hogy milyen "használat közben". Amúgy csomó más dologtól lehet nőies valaki a melleken kívül. Engem egy csinos arc, titokzatos, huncut tekintet, szexi mosoly, kacérság nagyon lázba tud hozni.
jan. 13. 06:40
 17/47 StevenUp ***** válasza:

Én úgy vélem, kár lenne emiatt egy ilyen beavatkozáson részt venni. Ha alkatra is ilyen vagy mint a képeken akkor én is szívesen randiznék veled, ha mindketten szinglik lennénk. 😀

A srác látott már sportnelltartóban, tehát tudja nagyjából hogy mit várhat, és mégis randiztok, és elmerültök a közös témákban, tehát jó vagy nála. Ha ő is jó nálad akkor kár ezen agyalni.

jan. 13. 07:49
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, mi a baj ezzel a három képpel. Lehet, bennem van a hiba, de nekem a műtét utáni, ami nem tetszik.
jan. 13. 08:01
 19/47 anonim ***** válasza:
52%
Az 1054-es nem tetszik, és a műtét utáni állapot sem. A másik kettő tökéletes, a műtét csak elrontotta őket. Ha szerelmes volnék, és komolyra tervezek a lánnyal, akkor egyik mell sem zavarna, ellenben a szilikon igen.
jan. 13. 08:25
 20/47 anonim ***** válasza:
68%

" .ezt az asszimmetria dolgot még is hogy hoznám fel?! "

Nem kell neked említeni, de úgy ne állj meg előtte meztelen vigyázz állásban.

Ha meg fekszetek hason vagy fél oldalt lehet sose veszi észre.

Nem ez a legfontosabb egy nőben.

Sokall fontosabb a személyisége, amihez az is hozzá tartozik hogy ilyeneken nem rágódik és nem idegesíti magát, mert az lelombozó.

jan. 13. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!