Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet állapítani egy nőnél, hogy csak gyereket akar, vagy szerelemből szexel, vagy élvezetből? Még rosszabb hogy csak érdekből, vagy a kapcsolat megmentéséért, vagy féltékenységből?
Igen ilyesmire gondoltam. Hogy érzel valamit, de biztos nem vagy benne.
Ha rákérdezel, mégha finoman is, sértődés lezs, hogy miért feltételezel róla ilyet.
11 miért várod el hogy a nő tömjén magát plusz hormonokkal csak hogy a pasinak jó legyen .meg ne legyen gyerek és tegye tönkre a saját egészségét
Másik hogy úgy csinálsz mintha az anál olyan könnyen mennem meg szerinted hány nő élvezi q seggbe kukit ?
Vagy az nem számít mert az a lényeg h a pasinak jó legyen ?
A nő csak egy fsztörlő rongy vagy mi a nemlétező fszom
N
Jaaahh értem nem lehet beléd élvezni mert nem akarsz kölykezni, nem lehet a szádba élvezni mert undorító neked(miközben a p*csád van nyalva és nedv is leva nyalva az nem baj neked) nem lehet a seggedbe rakni mert az fáj és nem élvezed🤣🤣 de azért b*szni azt akarsz🤣🤣🤣 na egy ilyen nő mimt te rongynak se kéne nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!