Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex hármasban kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex hármasban kapcsolatban mennyire reális a féltékenység felbukkanása, különösen akkor ha a harmadiknak bevont partnerrel nagyon jó a szex?

Figyelt kérdés

2023. júl. 2. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a párommal tervezünk hármast. És tudom, hogy lehet bármilyen a szex a harmadikkal, akkor is őt szeretem, nem tud a helyébe lépni senki.
2023. júl. 2. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Előre tisztazni kell mindent mind a 3 fél részéről, es nem lesz bajm
2023. júl. 2. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Akik többesezni akarnak, azok válasszák ketté az érzelmi és a szexuális kötődésüket, és megy minden mint a karika-csapás!
2023. júl. 2. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagy bizalom és szeretet kell hozzá .Tisztázni kell mit lehet és mi az ami tilos.Utána pedig még kell beszélni ki mit érzett tapasztalt.

40/N

2023. szept. 6. 04:51
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

3-as és 4-es értek egyet.

33N 38F

2023. szept. 8. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy másodpercig nem voltam féltékeny a barátomra, akit a feleségem vont be. Talán pont azért, mert a harmadik a legjobb barátom volt. Már a második alkalomtól nemi életünk részének tekintettem.
okt. 9. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A barátomékkal négyesben szoktunk összebújni.

Nincs semmilyen féltékenység.

okt. 9. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem volt féltékenység, több partnerünk volt az évek során. Ha a bevont partnerrel jobb a szex akkor sincs semmi gond. Örülök, ha élvezi a párom.
okt. 14. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!