Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény ilyen kapcsolatról?
Hogy mindketten szinglik vagytok és találkozzatok egy pasival, szórakozni, kirándulni, tehát ha nem tudjátok még, hogy összeköltözni akartok e a pasival, viszont a pasi fenntartja magának a jogot titokban, hogy más nökkel is titokban összejárjon
Nem vallja be, mert minek, nem akar illúzióromboló lenni, de sose tudni, hogy találka elött épp kiböl mászott ki.
Szerinte úgyse vagyok a felesége és még én sem tudom, hogy mit akarok töle, így joga van.
Anyám szerint, ha szórakozni megfelel, mert erre is nehéz partnert találni, tartsam meg, ilyen összejárasokra, hegyi túrákra stb
De engem zavar, hogy mással is kavar, pedig tényleg nem vagyunk házasok és nem tudom pontosan mit is akarok töle.
Így akkor joga van másokkal szexelni? Mert én nem vágyok mással lenni mellette. Negyvenesek vagyunk mindketten én 5 évvel fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!