Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a vélemény ilyen kapcsolatról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemény ilyen kapcsolatról?

Figyelt kérdés

Hogy mindketten szinglik vagytok és találkozzatok egy pasival, szórakozni, kirándulni, tehát ha nem tudjátok még, hogy összeköltözni akartok e a pasival, viszont a pasi fenntartja magának a jogot titokban, hogy más nökkel is titokban összejárjon

Nem vallja be, mert minek, nem akar illúzióromboló lenni, de sose tudni, hogy találka elött épp kiböl mászott ki.

Szerinte úgyse vagyok a felesége és még én sem tudom, hogy mit akarok töle, így joga van.

Anyám szerint, ha szórakozni megfelel, mert erre is nehéz partnert találni, tartsam meg, ilyen összejárasokra, hegyi túrákra stb

De engem zavar, hogy mással is kavar, pedig tényleg nem vagyunk házasok és nem tudom pontosan mit is akarok töle.

Így akkor joga van másokkal szexelni? Mert én nem vágyok mással lenni mellette. Negyvenesek vagyunk mindketten én 5 évvel fiatalabb.

2021. jún. 7. 19:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szükségem ilyen kapcsolatra, nem is mennék bele
2021. jún. 7. 19:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jártok hivatalosan akkor joga van hozzá. Bár én tuti nem aláznám magam ilyen szituációval.
2021. jún. 7. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék kapcsolatot ilyen pasival kialakítani. Csak barátnak tudom elképzelni. Igaz én pár találkozás után már el tudom dönteni, hogy mit szeretnék..csak barátságot vagy többet is.
2021. jún. 7. 19:27
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
hogyne lenne joga, azt csinal amit akar.
 5/13 A kérdező kommentje:
Azért neki nem felelne meg hogy mással kavarjak. Inkabb hazudik és tagad
 6/13 A kérdező kommentje:
Mert úgy indított, hogy komolyan gondolja. De közben több vasat tart a tüzben
2021. jún. 7. 19:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Aki komolyan gondolja,az nem tart több vasat a tűzbe.. nekem nagyon kiábrándító lenne egy ilyen pasi.
2021. jún. 7. 19:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nem akar kihagyni semmit
2021. jún. 7. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szuper.. szerintem te viszont hagyd ki őt. Hazudik, tagad stb. ez már eleve rossz kezdet egy jó kapcsolathoz. Nem tudnék egy ilyenben bízni.
2021. jún. 7. 19:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék bele ilyen kapcsolatba.
2021. jún. 7. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!