Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem elsősorban a hölgyekhez szólna, de pasik is elmondhatják a véleményüket fordított helyzetben. Hölgyek mit szólnátok hozzá ha a pasitoknál, (akivel nem olyan régóta vagytok együtt) találnátok nem kevés szex játékot??
Figyelt kérdés
Minden fajta féle vibrátorokat
Bdsm-hez használatos játékokat (bilincs, kötél, korbács, lovaglópálca, paskolók, kényszerzubbony, szájpeckek, bimbólánc, latex ruhák, anál dugók)
2020. nov. 23. 16:07
1/11 anonim válasza:
Van fantáziája! Szeret jàtszani.
A bdsm csak enyhébb jöhet szóba nálam.
korbács, lovaglópálca, paskolók, kényszerzubbony, szájpeckek. Na ezek nem!
45N
2/11 anonim válasza:
Valószínűleg elküldeném a halál f@szára..
3/11 anonim válasza:
Én ebbe fordítva szaladtam bele(pasi vagyok) ... Harmadik ott alvásnál kispárnát kerestem a szekrényben(ő mondta, h hol talom), volt ott két nem kicsi doboz... Mivel engem is izgatnak ezek a dolgok, úgy éreztem, h megérkeztem a mennyországba😂
4/11 anonim válasza:
Mivel én is szeretem az ilyen játékokat, így nem lepődnék meg. Persze új kapcsolatnál azért nem engednék meg mindent elsőre, de jelenleg párommal jól megvagyunk, neki szinte mindent megengedek
5/11 anonim válasza:
Férfi, ne zavarna. Ha neki ez jó és nem rejteget másokat előlem akik beletaposnak a lelki és testi épségembe, így nem kell lelőnöm, felakasztanom, kibeleznem az illetőt, akkor csak nyugodtan :)
6/11 anonim válasza:
Imádnám, mert engem is izgatnak ezek
7/11 anonim válasza:
Megkérdezném tőle ez még is mi? Ha értelmesen el tudja magyarázni, és ha nem élne vissza a helyzettel akkor lehet megengedném ,hogy rajtam is használjon ezt-azt:)
8/11 anonim válasza:
Nekem férfiként kifejezetten tetszene... Végre lenne olyan nő, aki nyitott a szexben, van fantáziája. :D
9/11 anonim válasza:
Még tetszene is, izgat a bdsm szóval ha meg tudnánk beszélni normálisan, akkor még örülnék is neki
10/11 anonim válasza:
Csak a prűd,vagy állszent lányok mondanák azt,hogy a pasi menjen a pi...ba!
A normális nők még örülnének is neki,s mondaná,együtt próbáljuk ki!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!