Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkapcsolatban az óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban az óvszer helyett melyik fogamzásgátló módszert célszerű választani?

Figyelt kérdés
jan. 4. 10:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
Nem én vagyok frusztrált. Mellesleg ha logikával kardoskodsz: egyértelmű logikával következtettem én is, te szüzike 🤭
jan. 4. 12:33
 12/20 anonim ***** válasza:

??

Annyira egyértelmű volt hogy egyből meg lett cáfolva

jan. 4. 12:36
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem cáfolva lett, hanem tagadva. Nem ugyan az!
jan. 4. 12:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Reménykedtem benne hogy a PC mantrás részre céloztál a #11ben, de ezek szerint a szexuális életemre vonatkozott. Felőlem nyugodtan hidd azt hogy szűz vagyok, de továbbra sem értem hogy ennek mi köze az általam tett logikai állításhoz

jan. 4. 12:44
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
A kettő együtt szokott jelen lenni. A szüzek netről olvasnak, azt adják el sajátjukként
jan. 4. 12:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Megszakítás. Tökéletes ciklusom van, ovuláció napra pontos, olyankor óvatosabbak vagyunk.
jan. 4. 12:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Értem, tehát először támadásnak veszed amit mondok, majd amikor valójában nem tudod cáfolni, elkezdesz személyeskedni

jan. 4. 13:24
 18/20 anonim ***** válasza:

Megszakítással vagy a termékenynapok figyelésevel.

Évekig igy védekeztünk,csak akkor lettem terhes,mikor belém élvezett.Én neki volt már gyereke,egyikünk se meddő.

jan. 4. 13:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
6 évig bevált a megszakításos. 1,5 év telibe élvezés után lettem terhes, amikor már gyereket akartunk. De mi 30 fölöttiek voltunk. Termékenyebb fiataloknak nem ajánlom a megszakításost.
jan. 4. 14:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ugyanaz, mint a 3-as válaszadónál. A fogamzásgátlótól a menstruációs ciklusom teljesem megborult, óvszert nem akartunk, se a párom, se én.

Maradt a megszakítás, másfél éve vagyunk így, eddig baba nélkül.

Mondjuk mindketten 40 körül vagyunk, lehet, hogy nem is jönne össze, ha akarnánk se...

jan. 4. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!