Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban az óvszer helyett melyik fogamzásgátló módszert célszerű választani?
Azért ez elég extrém, lehet meddő valamelyikőtök.
Egyébként meg van azért még pár módszer, nekem pl egyik exem hüvelyspirált használt. Igazából szerintem az a legjobb, mert csak egyszer kell vele szenvedni
"#3
Azért ez elég extrém, lehet meddő valamelyikőtök."
Nem hinném. Van aki hónapokig, akár egy évig is próbálkozik úgy, hogy direkt beleélvez minden alkalommal a hüvelybe, amíg összejön a terhesség. Aztán remélem nálunk nincs gond.
#5 tudod vannak akik képesek uralkodni magukon. Ilyen a #3 -as válaszoló, és én is. Ráadásul a farkam se szivárog.
Most utánaszámoltam (becslés), és legalább 600 megszakításos aktusom volt exeimmel. Az elmúlt másfél évtized alatt azért volt néha aggódás is (főleg eleinte), de még soha senkit nem ejtettem teherbe! Mondjuk most nincs is senkim
Mint mondtam, az ilyen történeteknél elég gyakran kiderül hogy valójában meddőség áll fenn.
Istenem de frusztrált lehetsz hogy a semmit támadásnak veszed
Fogalmam sincs hogy miről beszélsz. Nem tudom hogy lehet PC mantrának nevezni egy nagyon egyszerű logikai gondolatmenetet: ha valaki meddő akkor akármennyiszer szexelhet megszakítással, az nem azért fog működni mert a megszakítás olyan hatékony, hanem mert meddő. És nem véletlen írtam hogy "elég gyakran", nem pedig azt hogy mindig, ugyanis nyilván lehet valaki nem meddő és ügyes és/vagy szerencsés.
A személyes dolgaimnak meg semmi köze egy egyszerű logikai gondolatmenethez, de ha ennyire érdekel, igen én is szexeltem már jópárszor megszakítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!