Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem szeretik az óvszert?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú azt mondja nem szereti az óvszert, ő nélküle szeretkezik az miért van? Annyi féle fajta van már nemigaz h nem találnak jót. Itt a nőt kellene megérteni... ő az aki teherbe esik, és nem minden lány szeretne hornonokat enni hogy a fiúnak eleget tehessen. A "majd vigyázok és időbe kihúzom" hiába hívják fogamzásgátló módszernek az a lány idegzetét teszi tönkre ha csak 3 napot is késik.2021. jan. 18. 20:58
1/29 anonim válasza:
Az én férjem azt mondja, szorít, de már elfogadta/megszokta.
2/29 anonim válasza:
Ha nem szereti akkor verje ki maga. Idiótàk. Én szeretem használni, biztonsàgérzetet ad nekem is és a páromnak se kell szétcseszni a testét. Amúgy nincs tabletta mellékhatás nélkúl. Mért jó valakinek ha a párja elhízik, frigid lesz a szertöl.
3/29 anonim válasza:
A barátom épp a fog.gátló káros hatásai miatt csak óvszerrel szexelünk.
Nagyon magas a libidóm, így nem akarjuk, hogy elmúljon (neki is az, így szexuálisan is passzolunk egymáshoz).
Hízni nem akarok, elég hangulatingadozásom van anélkül is.
Vannak olyanok tehát, akik inkább óvszerrel csinálják.
4/29 anonim válasza:
Amiért a kihaénnem barom biztonsági övet sem használ a kocsiban.
Mer’ kényelmetlen. Sokkal kényelmesebb egy nem tervezett gyerek, vagy egy tolószék.
5/29 anonim válasza:
Jah és a “majd vigyázok, időben kihúzom” verziót senki sem hívja fogamzásgátló módszernek...
6/29 anonim válasza:
Ugyanaz, mikor gumikesztyűben simogatod magad, vagy a pasid.
7/29 anonim válasza:
Oylat kell venni méretben, ami megfelelő, és akkor nem szorít.
8/29 anonim válasza:
Mivel sokkal kevesebbet érzünk, ennyi... Nőként pedig senki se akarja megmagyarázni, hogy nem igy van. Amellett, hogy hasznos dolognak tartom a gumit.
9/29 anonim válasza:
Amiért egy fagyit se jó elnyalni nejlonszatyron át.
10/29 anonim válasza:
Aki nem akar gumi nélkül szexelni, az ne is csinálja. Vonuljon vissza a csajozástól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!