Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem szeretik az óvszert?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú azt mondja nem szereti az óvszert, ő nélküle szeretkezik az miért van? Annyi féle fajta van már nemigaz h nem találnak jót. Itt a nőt kellene megérteni... ő az aki teherbe esik, és nem minden lány szeretne hornonokat enni hogy a fiúnak eleget tehessen. A "majd vigyázok és időbe kihúzom" hiába hívják fogamzásgátló módszernek az a lány idegzetét teszi tönkre ha csak 3 napot is késik.2021. jan. 18. 20:58
11/29 anonim válasza:
#9 de miért nyalnám a farkad óvszerben? Csak a behatolásnál és az aktus alatt kell ha állandó a partner. Fagyit lehet előtte nyalni, a szalvétát meg nem eszed meg az fogja fel a lecsöppenő fagyit. És lám, nem lett olyan senki felsője, nem kell kimosni
12/29 Lazy Lover válasza:
Mert semmit nem érzek benne...
13/29 anonim válasza:
miért? mintha macskát simogatnál kesztyűben.élvezhetetlen.mintha a csiklódat nyalnák gumin keresztül egy ffinak pont olyan.f
14/29 anonim válasza:
Veszett sok csajjal voltam. De. Ahogy megláttam a gumit kész. Nem áll fel. Egyszerűen nem. Én valahogy át kapcsolok szex üzembe, és ha valami kizökkent, akkor vége. Volt, hogy úgy dudalt ránk a komp.. de ha kizökkent valami.. és ez a gumiabroncs. Kibontani stb.. mintha a vibrátor megáll, és elemet kell cserélni. Utálom. Akkor inkább nem :-)
15/29 A kérdező kommentje:
És amúgy a sok jó este nektek jobban megéri mint egy nem várt gyerek egész életen át vagy egy nő életét akár tönkretevő abortusz.... itt a nő is figyelemre méltó, meg már van vékony, vastag ha akarja az ember megtalálja ami jó
2021. jan. 19. 00:29
16/29 anonim válasza:
Kérdező, alapvetően olyannak kell összefeküdni, akivel nem feltétlen tragédia, ha véletlenül beszúszik...
17/29 A kérdező kommentje:
#16 szerintem az embernek 17-22 éves koráig senkitől sem kell gyerek hiába szereti a másikat
2021. jan. 19. 10:24
18/29 anonim válasza:
Életem során többtucat csajt dugtam rendszeresen is gumi nélkül, aki nem szedett semmit, érdekes módon egy gyerekem sin, jaaa mert kihúztam időben.
Lehet nyomkodni a minuszokat, de a tények makacs dolgok.
19/29 anonim válasza:
Ez süket duma, hogy nem érzi az óvszerben. Mondjuk én évek óta nem dugtam, de múltkor 2 perc alatt eldurrantam gumival is a nőben.
20/29 anonim válasza:
19-es gondolom nem vagyunk egyformák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!