Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk miért nem szeretik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem szeretik az óvszert?

Figyelt kérdés
Ha egy fiú azt mondja nem szereti az óvszert, ő nélküle szeretkezik az miért van? Annyi féle fajta van már nemigaz h nem találnak jót. Itt a nőt kellene megérteni... ő az aki teherbe esik, és nem minden lány szeretne hornonokat enni hogy a fiúnak eleget tehessen. A "majd vigyázok és időbe kihúzom" hiába hívják fogamzásgátló módszernek az a lány idegzetét teszi tönkre ha csak 3 napot is késik.

2021. jan. 18. 20:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%

Az ilyenektől a falra mászom. Biztonsági övet sem azért használ az ember, mert kényelmes, hanem mert nem akar meghalni. Óvszert meg azért, mert nem szeretnék se terhes, se nemi beteg lenni.

Ja, és elárulom, nőként se kényelmes, hogy egy darab gumit kell magamban éreznem, sokkal jobb nélküle, mégis elviselem.

2021. jan. 19. 23:44
 22/29 anonim válasza:
35%

A pasi de még én sem szeretem életem során talán 3x próbáltam de le is téptük a P...ba !

Ezerszer jobb nélküle!!

33 éve majd ki húzom technikával nem estem teherbe !! Azért nem olyan k egyszerű teherbe esni ahogy itt a sok nő is írja hogy már évek óta próbálkoznak . Stb

Ahogy nekem sem sikerül sokáig mikor úgy volt próbálkoztunk az exemmel...

Rengetegen anélkül szexelnek sőt már nem is tudom ki használja .. haha

Retro ahogy a szőrös ...

Fogamzásgátló vagy semmi.

Én így látom .

Ki hogy ..

Ez az én véleményem .

2021. jan. 23. 09:22
 23/29 anonim ***** válasza:
49%
Annyit hozzafuznek a témához, mert ez még nem hangzott el, hogy nemcsak a terhesség ellen véd. A pénisz nedvei megvaltoztathatjak a huvely ph-jat, és fertozest is lehet kapni, amit sokszor a nő szív meg, pasi tunetmentes.
2021. jan. 23. 17:32
 24/29 anonim ***** válasza:
Én szeretem.
2021. jan. 23. 18:56
 25/29 anonim ***** válasza:
78%
Igaz, hogy van az a "védekezési mód", hogy elöbb kihúzod, de az nem mindig válhatbe. Nem is beszélve hány fertőzés és némi betegség kiküszöbőlhető az óvszerrel amit például ha a nő bevállalja a tablettát akkor nem véd legfeljebb a terheségtől. Nem is beszélve arról, hogy drágább, macerásabb szerezni, és idő amíg használni kezd. Még oké van amikor kiszeded időben, de attól még nem biztos, hogy abból nem lesz gyerek.
2021. jan. 24. 08:57
 26/29 anonim ***** válasza:
82%
Èn szeretem használni,pedig stabil párkapcsolatot van,engem valahol izgat is lehet hogy ez is valami fètish ha már mindenre is van valami fètish..:-)
2021. jan. 24. 09:38
 27/29 anonim ***** válasza:
51%
mert természetellenes.
2021. jan. 24. 13:14
 28/29 anonim ***** válasza:
18%

Akik a fertőzéstől rettegnek, azok nem is gondolnak monogám párkapcsolatra?

De gyakolatilag csak egyféle kezelhetetlen, halálos, nemi úton terjedő betegség van, ez a hepatitis, amit már csókolózás közben is elkapsz, tehát sz..rt se ér ellene az óvszer.

2021. jan. 25. 08:30
 29/29 anonim ***** válasza:

Ahogy COVID-19 ellen sem ér semmit.

De van megoldás:

[link]

2021. jan. 25. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!