Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem szeretik az óvszert?
Az ilyenektől a falra mászom. Biztonsági övet sem azért használ az ember, mert kényelmes, hanem mert nem akar meghalni. Óvszert meg azért, mert nem szeretnék se terhes, se nemi beteg lenni.
Ja, és elárulom, nőként se kényelmes, hogy egy darab gumit kell magamban éreznem, sokkal jobb nélküle, mégis elviselem.
A pasi de még én sem szeretem életem során talán 3x próbáltam de le is téptük a P...ba !
Ezerszer jobb nélküle!!
33 éve majd ki húzom technikával nem estem teherbe !! Azért nem olyan k egyszerű teherbe esni ahogy itt a sok nő is írja hogy már évek óta próbálkoznak . Stb
Ahogy nekem sem sikerül sokáig mikor úgy volt próbálkoztunk az exemmel...
Rengetegen anélkül szexelnek sőt már nem is tudom ki használja .. haha
Retro ahogy a szőrös ...
Fogamzásgátló vagy semmi.
Én így látom .
Ki hogy ..
Ez az én véleményem .
Akik a fertőzéstől rettegnek, azok nem is gondolnak monogám párkapcsolatra?
De gyakolatilag csak egyféle kezelhetetlen, halálos, nemi úton terjedő betegség van, ez a hepatitis, amit már csókolózás közben is elkapsz, tehát sz..rt se ér ellene az óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!