Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek fél év után is fáj a szex. Mi lehet ennek az oka, hogy tudnánk ezen változtatni?
Fél éve feküdtünk le először, azóta ha nem is túl gyakran, de rendszeresen vagyunk együtt. Ami aggasztó, hogy nincs olyan, hogy legalább minimálisan ne fájna neki. :(
Egyrészt így szegény mindig tart az együttlétektől kicsit, nem kívánja őket annyira. Másrészt pedig én nem tudok teljesen kielégülni - mármint elélvezek, de nincs olyan szex, ami teljesen kielégítene.
Egészségügyi okokból fogamzásgátlót szed. Előtte sem nedvesedett olyan nagyon-nagyon, de így meg aztán egyáltalán nem. De persze cserében használunk síkosítót.
Szerintem kb. átlagos méretekkel rendelkezem. Ő szűkebb lehet az átlagnál.
Mindketten elsők vagyunk egymásnak.
Az első szex előtt nagyon sokáig csak pettingeltünk, azt nagyon szeretjük.
Volt már, hogy nagyon élvezte a szexet és el is élvezett, de ez kizárólag csak lovagló pózban sikerül neki és elég ritkán. Általában úgy van, hogy nagyon fel vagyunk izgulva, levetkőztetjük egymást, elkezdem óvatosan bedugni... és ott fejbecsap a valóság, hogy 'Hah, ez megint nem fog menni. Semmi esély, hogy ma neki ez ne fájjon és egy jót tudjunk szexelni.'
Előre is köszi a tippeket, ötleteket, tapasztalatokat!
Mindig csinálom neki, nem egyből durr bele. Hanem mikor már rendesen élvezi, hogy szájjal csinálom, akkor próbálom szépen lassan bedugni.
Bocsi, ez a kérdésből nem derült ki, ezt nem említettem.
Lehet hogy sokkal több előjáték kellene, izgasd fel maximálisan,minden lehetséges módon.
Ha szájjal csinálod neki akkor összejön az orgazmusa?
#4 3-as vagyok
Mikor az oráltól elélvez,akkor sem nedvesedik kellően?
#6 5-ös vagyok
Akkor lehet nőgyógyászt,vagy dokit kellene megkérdezni,lehet más tabi kellene neki.
De várd meg mások válaszát is.
fogamzásgátló az én páromnál is betett, majdnem tönkrement a kapcsolat, nagyon megutálta a szexet, semmi kedve nem volt. Mi az egészségi oka, hogy azt kell szednie? (mert ahogy emlékszem a legtöbben csak a pattanások miatt szedték)
Amúgy én azt csinálnám, hogy nem erőltetnék semmit. Mármint persze petting, orál, amennyit csak lehet, mindent, amit a párod is élvez, viszont itt teljesen átadnám neki az irányítást. Ha nem akarja, hogy bedugd, akkor csak petting. Ha pedig kívánja, akkor lovagoljon meg, úgy is azt írtad, hogy azzal megy a legjobban. Szerintem ő is ráfeszül és emiatt is fáj neki
Ciszták miatt kell szednie, a műtét helyett ez lett a kezelés, szóval tényleg nem mindegy, szedi-e vagy sem.
Igen, 100%, hogy a rágörcsölés is közrejátszik.
Na de én meg nagyon kívánom, egyszerűen nehéz nem rámászni néha.:)
Jó is lenne, ha nem sóvárognék a szex után ennyire, de hát... nagyon vágyom rá, egyszerűen nem tudom ezt nem kimutatni és nem úgy viselkedni, ha egy ágyban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!