Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy én szexelni akarok?
Először is... Nehogy megmond. 😅
A nők többségének az lejjebb viszi a libidóját.
Jelezgetni kell. Felhúzni a nőt.
Viselkedj férfiasan. Ha olyan helyzetbe vagytok, smárold le.
Simogathatod közben a derekát, fenekét... Majd a nyakát, melleit.. Aztán csókolhatod is a nyakát... Lalala..
Érezni kell. Legyél bátor.
De el ne rontsd ilyenekkel, mint hogy elkezded kérdezgetni, h: "Bedughatom?" "Jó?"
Elrontja a hangulatot.
Ha nagyon tökéletes helyzetet akarsz, akkor gyertyát is gyújthatsz, füstölő, rózsa.
Ha el akarod lazítani, akkor még egy kicsi bort is itathatsz vele, de ne legyetek részegek.
Az #5-ös eltalálta a lényeget, csók, tipitapi, fülbe suttogás "kívánlak". Ne követeld ki, utána majd jelzi a csaj, hogy ő hogy áll hozzá a dologhoz, készen állónak érzi-e magát.
Anno 21 évesen három hónap volt mire "megtörtént", 25 évesen már három randinál nem vártam többet 😂
Gyertya, füstölő, rózsa és bor - ne vicceljünk már, melyikőtöknél kezdődött a kamaszkori szárnypróbálgatás gyertyafényes vacsival?
Szerintem inkább hozd szóba. Nyilván ne úgy, hogy dugnálak, de mondjad neki, hogy szívesen továbbmennél.
Ezek az ilyen-olyan jelezgetések, egyre mélyebbre nyúló simogatások nagyon izgatóak és romantikusak tudnak lenni, de a valóságban ha nem érzed jól, mire vágyik a másik (és hát kevés tapasztalattal egy új kapcsolatban nem igazán érzed), akkor elég kellemetlen pillanatok lehetnek belőle, könnyen görcsös megjátszás vagy túlzott nyomulás lehet belőle, illetve ő sem fogja feltétlen tudni, hogyan kezelje, hogyan közölje a reakcióját hasonló rejtélyes-romantikus módon.
Ja és mielőtt akció lenne, nem ártana egyeztetni, melyikőtöknek milyen elképzelései vannak a gyereknemzés elkerüléséről. A szexről tudni kell beszélni, sőt elengedhetetlen - amíg ez nem megy, addig nem álltok rá készen.
"Először is... Nehogy megmond."
Ilyen válaszokat olvasva érzem úgy, hogy egyszerűen reménytelen, hogy szexkultúra terén valaha is eljussunk az északi országok szintjére. A romantikus álmodozás nagyon megy, de beszélni róla majdhogynem tabu még párkapcsolatban is.
8.
Te pasi vagy?
Egy nőnek nem valami izgató, ha előtte elkezd a csávó dumálgatni.
Vegyen gumit, az a biztos.
Sőtt az első alkalmak előtt alap...
A füstölő, gyertya, bor stb.. segít ellazítani a csajt, h nyugodtabb legyen. Kit érdekel, kivel kezdődött így?
Ő ne lehessen jobb, mint a többi? Csak mert nálad nem így volt, neki ne lehessen nagyobb és kellemesebb élmény?
Amúgy igazad van, nálam sem így kezdődött az első.
Bár a megerőszakolásomnál biztos jobban örültem volna neki. 😑😑
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!