Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek fél év után is fáj a szex. Mi lehet ennek az oka, hogy tudnánk ezen változtatni?
Fél éve feküdtünk le először, azóta ha nem is túl gyakran, de rendszeresen vagyunk együtt. Ami aggasztó, hogy nincs olyan, hogy legalább minimálisan ne fájna neki. :(
Egyrészt így szegény mindig tart az együttlétektől kicsit, nem kívánja őket annyira. Másrészt pedig én nem tudok teljesen kielégülni - mármint elélvezek, de nincs olyan szex, ami teljesen kielégítene.
Egészségügyi okokból fogamzásgátlót szed. Előtte sem nedvesedett olyan nagyon-nagyon, de így meg aztán egyáltalán nem. De persze cserében használunk síkosítót.
Szerintem kb. átlagos méretekkel rendelkezem. Ő szűkebb lehet az átlagnál.
Mindketten elsők vagyunk egymásnak.
Az első szex előtt nagyon sokáig csak pettingeltünk, azt nagyon szeretjük.
Volt már, hogy nagyon élvezte a szexet és el is élvezett, de ez kizárólag csak lovagló pózban sikerül neki és elég ritkán. Általában úgy van, hogy nagyon fel vagyunk izgulva, levetkőztetjük egymást, elkezdem óvatosan bedugni... és ott fejbecsap a valóság, hogy 'Hah, ez megint nem fog menni. Semmi esély, hogy ma neki ez ne fájjon és egy jót tudjunk szexelni.'
Előre is köszi a tippeket, ötleteket, tapasztalatokat!
Kedves kérdező.
Cisztakat amúgy se kell műteni csak kb nagyon indokolt esetben, azon már a gyógyszer se segít.
Gyanítom hogy valami pcos jellegű dolog áll a háttérben.
Eleinte engem is gyógyszerrel akartak "kezelni", de mivel ez csak tünetileg kezel, ezért amint abbahagyja borul minden. Ciklus, szőrösödés, cisztak a petefészekben stb.
Optimális esetben egy jó nőgyógyász elküldi egy komplett hormon laborra, hogy látni lehessen hol a hiba. Utána egy endokrinológus-nőgyógyásszal lehet megkezdeni a gyógyszeres kezelést, (D vitamin és Mio inozitol) ha ez nem valik be fél év után se, akkor lehet merkformin tartalmú gyógyszerre váltani. Plusz tartani kell egy viszonylag szigorú cukormentes szénhidrát szegény diétát. Kb ez a két út van, nyilván a "szedj fogamzásgátlót" a könnyebb a normális kivizsgálás helyett. Én nagyon javaslom hogy keressen egy lelkiismeretes orvost, mert a mostani láthatóan nem az.
Nekem is fáj, pedig már 6 éve élek együtt a párommal naponta-kétnaponta szexszel.
Eléggé szűk vagyok, így az első fél perc mindig kellemetlen, bármennyire felizgat is előtte.
Ez van, lassan, teszi be, várunk picit, de aztán meg mehet ezerrel.
Miután rátágultam bármit tehet, mert élvezem.
Az a gond hogy nem tudja magát elengedni szex közben. Enis pont úgy voltam, sőt a barátomnak kicsi volt a farka is de még úgy is az első nagyjából fél perc/1 perc mindig fájt, kB 1 évig.
Szégyelltem a testem, szégyelltem a mesztelenseget, nem tudtam feloldodni, mindig azon agyaltam hogy milyen arcot vághatok szex közben.
Ebből szakítás lett aztán jött valaki akivel teljesen feloldodni, nem agyalni semmin, mert mindig bokolt hogy milyen jó vagyok és sikerült velem elfogadtatni önmagam. Azóta nincs ilyen probléma, sosem fáj, el tudok engedni minden külső gondolatot és csak a szexre koncentrálni ami miatt kellőképpen fel tudok izgulni is
Szerintem keressetek fel másik orvost is. Simán lehet, hogy van másik kezelés ami segít, vagy másik gyógyszer.
Mivel hosszú távon kell gondolkodni így nem mindegy, hogy fáj vagy tudja élvezni rendesen a szexet.
Hú szuper válaszok, köszönöm szépen a tippeket!
Hát azért majd megteszünk mindent akkor, hogy minél jobban elengedje magát. Meg lehet tényleg szűk típus, de ha csak az eleje fáj neki, az még azért nem a világ vége. A gond inkább az, hogy sokszor volt olyan, hogy nem múlt el a fájdalom közben sem. Na de majd próbálkozunk akkor.
Megmondom neki, hogy kérdezzen rá az orvosnál is.
Jöhetnek a tapasztalatok, ötletek továbbra is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!