Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyünk az ágyra, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk az ágyra, ha szeretkezünk?

Figyelt kérdés

A párommal elég hevesek vagyunk szeretkezéskor, így az ágy gyakran vizes lesz, illetve foltokat hagyunk rajta. Ebben elaludni viszont már kellemetlen, illetve még mindketten otthon lakunk, szóval a lepedőn keletkezett foltokat sokszor az is "szemügyre veheti" akinek semmi köze hozzá (szülők, tesók), és ez számomra extrán kellemetlen.

Van esetleg valami bevált módszer, amit tudtok ajánlani? Egy olyan különleges lepedő vagy törölköző (lefedve az ágyat), ami bírja az izzadást és a különböző foltokat? Valamint egymás után többször fel tudjuk tenni, ha például egy hétvégén keresztül vagyunk együtt, és gyakran szeretkezünk (szóval ne kelljen azonnal mosni, de az ágyat se áztassuk el minden alkalommal).

Köszönöm szépen!

20/L

2020. márc. 12. 22:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Gumilepedő?
2020. márc. 12. 22:14
 2/20 anonim ***** válasza:
7%
Micsoda problemad van! Nagy esz kell hozza h csereljetek a lepedoket! Szexeljetek alva!
2020. márc. 12. 22:19
 3/20 A kérdező kommentje:

#1 köszönöm a tippet!

#2 jóindulatért te se álltál kétszer sorba. Elnézést, hogy nincs annyi lepedő egyikünknél se, ahányszor mi szeretkezünk csak egy hétvége alatt. És elnézést ha számomra kellemetlen mondjuk az ő szülei előtt kilószámra hordani a mosásba az "elhasznált" darabokat. Ezen felül, ahogy írtam, az ágy is vizes lesz, amitől nem véd a lepedő, abban viszont kellemetlen aludni utána. Ezért kértem bevált módszereket, ha vannak. De ne aggódj, állva is, illetve minden elképzelhető módokon szexelünk, és mind isteni! Sajnálom hogy így felkavart még a gondolata is, hogy "valakinek ilyen problémái vannak". Kitartást kívánok akkor a nagyobb problémáidhoz!

2020. márc. 12. 22:25
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
dugjatok autóban vagy kint pl az erdőben ott amúgyis izgalmas főleg este
2020. márc. 12. 22:34
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
menstruációhoz például jó valami régi törölköző is. De lehet új is, csak gondoltam, megemlítem. Tehát valszeg ez szeretkezésekkor is talán hatásos lehet.
2020. márc. 12. 22:34
 6/20 A kérdező kommentje:

Olyan aranyosak vagytok, hogy így fel akarjátok dobni egy ismeretlen pár szexuális életét! Jól esik, hogy törődtök velünk! Viszont ne aggódjatok drágák, mert ötletekben magunk sem szenvedünk hiányt, és amikor csak van lehetőségünk, meg is szoktuk valósítani ezeket 😊

Szóval tényleg cukimókuskák vagytok, de erre vonatkozóan nincs szükségem tippekre 😄 Viszont öröm olvasni, hogy mások is ilyen kreatívak, mert a jó szex bizony kisimítja azokat a csúnya ráncokat, amik a bosszús arcokon keletkeztek az irigység, rosszindulat és idiotizmus miatt 😥

2020. márc. 12. 22:40
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen #5!!
2020. márc. 12. 22:40
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

“ Viszont ne aggódjatok drágák”

Most mi ez a lekezelő stílus? Azért attól mert 20 évesen szexelsz és mert itt van néhány szerencsétlen aki annak hiányában szenved, még nem leszel marha nagy zseni. Úgyhogy vissza az agarakkal! ;)

2020. márc. 12. 22:45
 9/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem tűnt fel, de azokra vonatkozott a lekezelő stílus, akik ugyanilyen (vagy inkább még ocsmányabb) stílusban írtak nekem. És senki nem állította, hogy zseni vagyok, vagy attól lenne privilégiumom, mert akárhány évesen is szexelek. Bár szexelni még csak van jogom, legyek 20,30,40... éves.
2020. márc. 12. 22:49
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy nagy vastagabb, nedszívóbb törcsit magatok alá raktok akk sztem az nem fog átütni, és nyugodtan szexelhettek.

Nekünk ez bevállt.

l

2020. márc. 12. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!