Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk, ha nem megy fel két ujj?
Közeledik az első alkalom a párommal, de csak egy ujjal tud megujjazni, az is feszít, ha a teljes ujját betolja, mindent érzek, annyira szűk vagyok. Egyszer megpróbáltuk a két ujjat, beakadt a hártyába nagyon fájt :(
Hogy fog így beférni a pénisze?
7 Éve élek nemiéletet szültem is
Nekem mao napig nem megy fel 2 ujj
Szóval ne parázz.
25N
A legfontosabb :
Ne elemezve és megbeszélve mit hogyan kéne fussatok neki.
Hanem a srácnak legyen annyi türelme, akár egy óra is, hogy addig simogat, puszilgat, szeretget, és elnyalja a csiklódat amig atom mód el nem ázol, (nincs olyan lány, aki nem elég nedves). Na ilyenkor lehet atomfinoman ujjazni, lassan lassan, egyre beljebb. Lehet hogy eltart 5 percig is mire egy ujja be fog csuszni, aztán még 15 perc mire a másik is befér.
Csak önzetlenség és türelem, de legfőképp kedves szeretet kell hozzá, akkor menni fog. És ne izguljatok, nem orgazmusversenyen vagytok.
Lehet hogy egy pohár pezsgő téged ellazitana,próba :-)
Sok örömöt és élményt kivánok, őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!