Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek már 2hónapja, és a párom mindig belém élvez ha szeretkezünk. Pár napja elkezdett neki nagyon viszketni, de én nem tapasztaltam a hüvelygomba jeleit kezeljük magunkat canesten kombival? Vagy mit tegyünk?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 10:19
1/5 anonim válasza:
Egy hétig azzal is lehet illetve ha nem múlik el menj el dokihoz. Lehet te még tünetmentes vagy, de irány a doki.
2/5 anonim válasza:
Mi köze egy esetleges gombás fertőzésnek ahhoz, hogy hová élvez a párod? Tényleg nem értem...
Amúgy Cenesten mindkettőtöknek. Te attól lehetsz tünetmentes, hogy a párod nem az. Ha nem múlik, akkor irány a doki.
3/5 anonim válasza:
a canesten egy pofon a szarnak. menjen orvoshoz.
4/5 anonim válasza:
Menj orvoshoz,lehet a párod félre k*r már bocs:S Csak azért gondolom,mert te leírtad,hogy nem tapasztalod magadon a hüvelygomba jeleit,de ő igen.
5/5 anonim válasza:
Ha te magadon nem tapasztalod, akkor valószínűleg máshol szedte össze! Nem kell mindjárt arra gondolni, hogy félrement, lehet csak nem volt tiszta a wc, vagy a kezét nem mosta meg rendesen mielőtt megfogta a péniszét.
Ha nem múlik el 1 hét alatt, akkor orvos, de a canesten nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!