Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! kezdö vagyok milyen fogamzásgátlót ajánlottok? A többi lent!
Na te is vagy vagy 16...
Következőt tedd:
-beírod: www.google.hu
-keresőbe beírod: fogamzásgátló / fogamzásgátlókról általában/ fogamzásgátlók fajtái / fogamzásgátlók mellékhatásai / fogamzásgátlók előnyei és így tovább.
És szépen az összeset végigolvasod.
Ugyanis nincs legjobb bogyó, mindenkinek más kell. Nincs hormon mentes, mert ez egy HORMONÁLIS GYÓGYSZER, és nem, a nemi betegségektől nem véd....
Jajj te naiv gyermek, dobd ki azt a srácot, de sürgősen...
Exem is ilyen önző farok volt, csak én mondtam neki türelmes hangon szép szemekkel, hogy cicuka! Én teljesen megértem, ha te óvszer nélkül akarod. De akkor válassz magadnak másik barátnőt. :) Majd bájos mosoly.
Ment a hiszti, ne félj, de nem szakítottunk emiatt. Ha nem vagy még 18-20 éves amúgy se ajánlott a fogamzásgátló, mert fejlődő szervezet vagy, és károsabb lehet.
Off:
A "párod" egy idióta, már bocs...
On:
Nőgyógyász írja fel, mi nem tudunk ajánlani semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!