Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztatagyulladás esetén...

Prosztatagyulladás esetén addig nem lesz normális merevedésem amíg el nem múlik valamilyen szinten?

Figyelt kérdés
Jelenleg nem megy se a szex, se a maszturbálás akármennyire is erőltetem. Egyszerűen levagyok kókadva. Plusz még pszichésen is kezdek megőrülni,hogy most ilyen állapotba vagyok. Urológián antibiotikumot irtak azt kell szednem még 3 napig.
tegnapelőtt 09:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Előtte minden rendben volt vagy már voltak korábban is problémák ?

Korod ? Dohányzol ? Túlsúlyos vagy ?

Ezek mind negatívan befolyásolják a keringést és okozhatnak merevedési gondokat.

tegnapelőtt 09:57
 2/12 A kérdező kommentje:

32 éves vagyok, sose dohányoztam, és talán 3 kiló plusz súly lehet rajtam.

Előtte minden rendben volt.

tegnapelőtt 10:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy miután végeztél a gyógyszerrel utánna kell egy kis idő mire minden a régi lesz.
tegnapelőtt 10:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Azzal ártanék most ha vennék valami nem vényköteles kúpot prosztata megnagyobbodásra vagy azok nem érnek semmit?
tegnapelőtt 10:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vegyél semmit. Ha az antibiotikum után is változatlan a helyzet akkor kérdezd meg az orvost aki kezelt, hogy mik a további lépések.

Fogalmam sincs, hogy segítene-e vagy rontana rajta egy ilyen kúp de én nem kísérleteznek a helyedben.

tegnapelőtt 10:21
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

" Jelenleg nem megy se a szex, se a maszturbálás akármennyire is erőltetem."

Na ezzel aztán végképp eltudod rontani a helyzeted.

Miért kell erőltetni???

tegnapelőtt 10:27
 7/12 A kérdező kommentje:
azt olvastam, hogy akkor kisebb a nyomás a prosztatán
tegnapelőtt 10:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Majd, ha meggyógyultál, érdemes valami prosztataműködést támogató kúrát tartani. Ezerféle készítmény van, de akár külön is beszerezheted egy-egy ilyen agyonreklámozott tabletta lényegi hatóanyagait.

Ha viszont igazán minőségi összerakott cuccot akarsz venni, ajánlom a Calivita-tól a ProSTP-t, nekem anno egy urológus javallta megelőzésre, mikor mondtam neki, mennyire érzékeny a hidegre az alfelem. De készülj fel, hogy nem olcsó, viszont nem is egy kávéház a Saballóval meg a többivel.

tegnapelőtt 11:26
 9/12 anonim válasza:
Hogy kezdődött? Fájt valamid?
tegnapelőtt 11:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Vesekövet állapítottak meg először, végül az vízelettel távozott nagy kínok közepette, és rá egy hétre jelentkeztek a fenti panaszok.
tegnapelőtt 11:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!