Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire probléma, hogy merev...

Mennyire probléma, hogy merev állapotban nem tudom lehúzni teljesen a bőrt a makkról?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez valszeg fitymaszűkolület (mert hát miért ne, hiányolnám is ha nem lenne..), de ezt mindenképpen ajánlatos megműteni?

jan. 5. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk elmész dokihoz és megmondja hogy milyen mértékű és milyen kezelést javasol neked?
jan. 5. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Zuhanyzas utan kend be zsirral (pl kokusz zsir,disznozsir,sheavaj )es nyutsd. Hagyd rajta a zsirt. Attol hidrattta valik a borod es ruhalmasanb lesz,jobban nyulik. Huzzad le rola,ah tudod . Idovel kinyulik a bor . Mashol olvastam,h ujjal alanyulnak es ugy tagitjak maguknak.

A mutet is ok. Szerintem 1 honap alatt meggyogyul. Ha ki tudod varni.

jan. 6. 04:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is így volt tinikoromban, de kinőttem úgymond szerencsére. Sokat húzogattam tudatosan, nemcsak masztira gondolok (az is volt), hanem finoman a fitymát próbáltam edzeni, és krémekkel is kenegettem.
jan. 6. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem oldódik meg, akkor erdemes muteni, nem nagy cucc, nem olyan ordogi ahogy hiszed. Igy semmikepp se magadjon, de orvos lehet tud alternativat mondani, azok is segithetnek.
jan. 6. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
nekem is nagyon szűk.. de eddig nem volt baj, rendesen be kell nedvesíteni a csajszit 😏
jan. 6. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!