Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez milyen szűkület lehet?

Ez milyen szűkület lehet?

Figyelt kérdés
Már egy ideje van, hogy csak éppen marad rajta a fityma a makkomon felállt állapotban néha fáj is de főként irritál és nem tudom mi lehet és mit tehetek ellene a szikétől félek, mint a jó égtől és urulógustól meg még jobban.

tegnapelőtt 23:26
 1/2 anonim válasza:
60%
sajnos valahogy túl kell tenni magad a félelmeden. nekem is hasonló problémám volt megműtötték, nem bántam meg. sokkal szebb lett. nem fáj semmi. a műtétből semmit sem éreztem. nem is láttam mert eltakarták. beszélgettünk közben a dokival miközben feküdtem az asztalon :D
tegnap 11:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Koránt sem biztos, hogy szike fog kelleni a problémád megoldásához.

Az, hogy egy orvos megvizsgál nem jelenti egyből azt, hogy rögtön szikét is ránt.

Kérj egy időpontot urológustól! Megvizsgál, megmondja a lehetőségeket, te pedig eldöntöd, hogy marad úgy a farkad ahogy van, vagy megcsináltatod.

Én rendbe rakatnám, de te döntesz.

tegnap 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!