Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez milyen szűkület lehet?

Ez milyen szűkület lehet?

Figyelt kérdés
Már egy ideje van, hogy csak éppen marad rajta a fityma a makkomon felállt állapotban néha fáj is de főként irritál és nem tudom mi lehet és mit tehetek ellene a szikétől félek, mint a jó égtől és urulógustól meg még jobban.

jan. 5. 23:26
 1/3 anonim válasza:
75%
sajnos valahogy túl kell tenni magad a félelmeden. nekem is hasonló problémám volt megműtötték, nem bántam meg. sokkal szebb lett. nem fáj semmi. a műtétből semmit sem éreztem. nem is láttam mert eltakarták. beszélgettünk közben a dokival miközben feküdtem az asztalon :D
jan. 6. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Koránt sem biztos, hogy szike fog kelleni a problémád megoldásához.

Az, hogy egy orvos megvizsgál nem jelenti egyből azt, hogy rögtön szikét is ránt.

Kérj egy időpontot urológustól! Megvizsgál, megmondja a lehetőségeket, te pedig eldöntöd, hogy marad úgy a farkad ahogy van, vagy megcsináltatod.

Én rendbe rakatnám, de te döntesz.

jan. 6. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Pedig jobban teszed ha megcsináltatod mert előbb utóbb szükséged lesz rá.

Ne akkor akard majd megcsináltatni amikor ott leszel a kapuban és lehetne ezerrel szexelni.

Biztos hogy nem fáj még ha vágni is kell.

Pont annyi lehet vagy még kevesebb mint egy légyéksérv műtét.

De egy fog húzás vagy egy sor száj sebészet nyilván kellemetlenebb és jobban is fáj.

jan. 9. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!